Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΣΑΣ

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΣΑΣ

Γιατί; Γιατί να πρέπει να το αποδεκτώ για να είμαι αποδεκτή; Γιατί πρέπει να αλλάξω εγώ; Γιατί να ακυρώσω τις αξίες και τα πιστεύω μου για να είμαι μέρος του συνόλου, μέρος μια κοινωνίας που δεν μου κάνει, μέρος μιας κουλτούρας που σιχαίνομαι; Δεν θέλω. Αρνούμαι. Θα παραμείνω η εξαίρεση στον κανόνα σας. Εγώ και όλες όσες μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με μένα.

Λοιπόν, ξύπνησα φορτσάτη! Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ότι και να κάνεις ο κόσμος θα σε κρίνει. Αρνητικά. Τα θετικά σου απλά περνούν απαρατήρητα. Μην διερωτηθείς γιατί! Γιατί έτσι! Γιατί ο κόσμος για να βγεί από τη δική του μιζέρια βρίσκει ευχαρίστηση στο να ασχολείται με τις ζωές των άλλων. Και το καλύτερο; Ασχολείται μόνο για να κουτσομπολέψει και να εκθέσει τον άλλον, ασχέτως αν αυτά που κάνει είναι πολύ χειρότερα…… όχιιιιιι , αυτά τα ξεχνά, ή τα παραμερίζει. Άλλωστε, προτεραιότητα τους είναι τι κάνεις εσύ, εγώ ή ο παραπέρα.

Και σε ρωτώ…..αφού ζούμε σε μια αισχρή κοινωνία, γιατί θα πρέπει εγώ που δεν με αφορά τι κάνει ο δίπλα μου, να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου ενώ δεν ενοχλώ κανένα, και να γίνω μέρος ενός ανήθικου συνόλου;
Είσαι παντρεμένη; Σίγουρα έχεις φίλο. Και πρόσεξε…ξέρουν και το όνομα του. Εσύ ίσως να μην γνωρίζεις καν το άτομο που σου καταλογίζουν, αλλά άσχετο. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εσένα οκ;

Είσαι χωρισμένη; Πω πω, τρελά γλέντια γύρω από το όνομα σου. Να σε ενημερώσω ότι δεν έμεινε άντρας που δεν κοιμήθηκες μαζί του. Σε κάποιες περιπτώσεις, αν δεν βρίσκουν κάτι να πούν επειδή δεν δίνεις αφορμές, τότε να ξέρεις…..είσαι σε παράνομη σχέση με παντρεμένο.
Είσαι πάνω από τριάντα και ελεύθερη, ααααα να μια γεροντοκόρη.
Είσαι κάτω από είκοσι πέντε και παντρεμένη, κρίμα μικρό κορίτσι από τώρα στα βάσανα…..

Φρίκη;;;;; Και πόσα άλλα παραδείγματα μπορώ να δώσω.

Ρέ! Δεν μας παρατάτε λέω εγώ; Πού όλα τα ξέρετε. Που για όλα έχετε άποψη. Εδώ καλά καλά δεν μας ξέρουμε εμείς, μας ξέρετε εσείς; Πολύ ξύπνιους σας κόβω. Μπράβο μυαλό! Απλά, όσο ευγενικά μπορώ, να σας ενημερώσω ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε , και την άποψη σας να την βάλετε εκεί που ξέρετε. Γιατί εμείς ξέρουμε τι είμαστε και αυτό μας είναι αρκετό και μας περισσεύει. Μακάρι να είχατε έστω μια σταγόνα της ψυχής και της αυθεντικότητας μας.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν ασχολούμαι με τις ζωές των άλλων γιατί απλά δεν με αφορούν. Με απασχολεί μόνο η δική μου ζωή, και το να είμαι σωστός και καλός άνθρωπος. Οι υπόλοιποι κάντε λίγο πιο πέρα , μας θαμπώνει το φωτοστέφανο σας. Αυτό , από εμένα και από όσες νοιώθουν και σκέφτονται σαν εμένα. Σας προειδοποίησα….ξύπνησα φορτσάτη!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.