Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Και ξυπνάμε μια μέρα, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Οι πρώτες ρυτίδες, μια κάποια χαλάρωση στο σώμα είναι αρκετά για να κτυπήσει το καμπανάκι και να πάθουμε ένα μικρό πανικό.

Ξαφνικά θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα πάνω μας. Να νιώσουμε ανανεωμένες και όμορφες. Χωρίς δεύτερη σκέψη σχηματίζουμε τον αριθμό του πιο αγαπημένου άντρα γιατρού! Του πλαστικού μας χειρουργού. Και αφού τον τρελάνουμε με τις απορίες για τις αλλαγές που θέλουμε και για τις ανασφάλειες που έχουμε για την εικόνα μας, έχουμε ήδη κλείσει ραντεβού… γιατί τέτοιες είμαστε!!!!

Πόσες από εμάς τρέχουν στον πλαστικό τους με φωτογραφίες επώνυμων celebrities που θέλουμε να τους μοιάσουμε; Μύτη, στήθος, ζυγωματικά, λίφτινγκ, λιποαναρρόφηση! Τα θέλουμε όλα! Και αμέσως!
ΣΤΟΠ!
Δηλώνω υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αλλά όχι υπέρ της υπερβολής. Όλα έχουν ένα μέτρο. Αν κάτι πάνω μου με ενοχλεί και επιθυμώ να το φτιάξω… θα το φτιάξω… αλλά με μέτρο κορίτσια για να μην καταλήξουμε σε ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ένα ωραίο μπούστο, μια όμορφη μυτούλα, ένα καλοσχηματισμένο κορμί είναι ένα plus για μία γυναίκα.
Όμως σας έχω νέα….
Καμιά γυναίκα δεν γεννήθηκε αψεγάδιαστη!
Μην παρασύρεστε από τα πρότυπα ομορφιάς που μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα περιοδικά και οι διαφημίσεις.
Πόσες από εμάς ένιωσαν την ανάγκη να ξαπλώσουν στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού για να κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους και να εξαλείψουν τις ανασφάλειες τους.
Ένα θα σας πω. Στους άντρες αρέσουν οι όμορφες και περιποιημένες γυναίκες με αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα, όχι οι πλαστικές και ψεύτικες γεμάτες ανασφάλειες.

Ναι λοιπόν στις πλαστικές επεμβάσεις αλλά με μέτρο.
Και τώρα που με βλέπω λίγο καλύτερα, ένα μποτοξάκι το χρειάζομαι!
Ήδη έχω σχηματίσει τον αριθμό του πλαστικού μου…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.