Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Βάλτε φίλτρα…….. στη ψυχή σας!

Βάλτε φίλτρα…….. στη ψυχή σας!

Φίλτρα , φίλτρα και πάλι φίλτρα. Στις φωτογραφίες μας βέβαια. Γεμίζει το Instagram και το facebook από όμορφες φατσούλες. Αψεγάδιαστες, σχεδόν τέλειες. Και τα σχόλια των φίλων κολακευτικά!. Και ναααααα τα κομπλιμέντα να πέφτουν βροχή. Και νααααα η αυτοπεποίθηση μας στα ύψη. Οκ, δεν λέω, είναι όμορφο να βγάζεις προς τα έξω μια όμορφη εικόνα. Και εγώ το κάνω άλλωστε. Είμαι πολύ ενεργή στα social media, διατηρώ το προσωπικό μου προφίλ σε facebook, Instagram, και φυσικά το Angelsworld, και καθημερινά ποστάρω φωτογραφίες. Και ναι! Βάζω φίλτρα. Και γιατί να μην βάζω δηλαδή;

Αφού με κάνουν να φαίνομαι πιο φρέσκια και πιο όμορφη. Οκ μερικές καμιά φορά το παρακάνουμε και καταλήγουμε κέρινα ομοιώματα, αλλά όταν χρησιμοποιούμε τα φίλτρα σωστά και τόσο όσο , έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Και άντε και τα καταφέραμε. Και βάλαμε μία ουάου φωτογραφία. Και να τα σχόλια να έρχονται το ένα μετά το άλλο. …..Θεά, κούκλα, πανέμορφη, τέλεια! So what? Νοιώσαμε για λίγο Θεές, κούκλες ή ότι άλλο μας αποκάλεσαν…….. τι γίνεται όμως μόλις κλείσουμε το pc μας και γυρίζουμε πίσω στην πραγματική μας ζωή. Τι γίνεται όμως με το μέσα μας ρε κορίτσια; Η πραγματικότητα μας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα social media. Και ναι, το σημαντικό στο τέλος της ημέρας είναι να είμαστε όμορφοι άνθρωποι μέσα μας. Να είναι όμορφη η ψυχή μας. Να είμαστε αυθεντικοί και καλοπροαίρετοι, να βοηθάμε, να αγαπάμε, να αλληλοστηριζόμαστε, να εκτιμάμε, να ζούμε μια αληθινή ζωή. Και όχι αυτή που θέλουμε να πλασάρουμε ποστάρωντας φωτογραφίες.

Βάλτε φίλτρα στη ψυχή σας λοιπόν. Αυτή καθορίζει το ποιες είμαστε. Και το πόσο πραγματικά όμορφες δείχνουμε.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.