Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ!

ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ!

Λοιπόν, σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη της ημέρας. Θέλω απλά να σας περάσω το δικό μου μήνυμα, μετά από προτροπή δική σας, των αγαπημένων μου αναγνωστριών, που μου εκμυστηρεύεστε πόσο δύσκολο είναι πια να βρείτε έναν άνθρωπο να περνάτε καλά.

Έχουν γίνει όλα πολύ περίπλοκα στις σχέσεις, αυτό πλέον έγινε σλόγκαν! Όλα πια κατάντησαν ανούσια και ισοπεδώσαμε κάθε μαγεία μιας νέας γνωριμίας. Ίσως ο εγωισμός, ίσως τα βιώματα, ίσως ο φόβος. Ο φόβος μη δείξεις ευάλωτη, τρωτή, έτοιμη να ερωτευτείς. Ο φόβος μη δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον άλλο, αφού μόλις δείξουμε τι νιώθουμε, αυτόματα δίνουμε τη δύναμη στον άλλο να μας ‘βασανίσει’ λίγο, να μας ψήσει το ψάρι στα χείλη, να μας αγνοήσει για να τον ψάξουμε, λες και είναι καμιά μαγκιά να κάνεις τον άλλο να νιώσει ανασφάλεια. Μαγκιά δεν είναι σίγουρα, είναι απλά ανανδρία. Να δείχνει από τη μια ότι ενδιαφέρεται και από την άλλη ότι δεν τρελαίνεται κιόλας.

Ε λοιπόν girls! Τους έχουμε νέα.

Οι συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν ενδιαφέρουν τις πραγματικά δυναμικές γυναίκες, που πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν αξιοπρέπεια και εγωισμό. Δυστυχώς για αυτούς, το μόνο που καταφέρνουν είναι όχι απλά να μην ‘τσιμπήσουμε’, αλλά να γυρίσουμε το κεφάλι τινάζοντας το μαλλάκι επιδεικτικά. Αυτά εκεί που τα δέχονται, αυτά εκεί που τους παίρνει. Για τις υπόλοιπες από εμάς που ξέρουμε τι θέλουμε, να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Μακριά λοιπόν από δηλώσεις του τύπου δεν ξέρω τι θέλω, δεν είμαι σίγουρος, δεν είμαι έτοιμος, είμαι μπερδεμένος κτλ. Η απάντηση μας είναι… αν θέλεις να μείνεις μείνε, αν δεν θέλεις φύγε, απλά μην στέκεσαι την μέση γιατί μπλοκάρεις την κυκλοφορία. Και αφού φοβάσαι να νιώσεις γιατί μας ενοχλείς; Άσε να μας διεκδικήσει κάποιος που ξέρει τι θέλει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.