Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

Έτσι ψήφισαν οι γυναίκες! Συμφωνείς μαζί τους;

Σε διαδικτυακή έρευνα αρκετές γυναίκες κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιον άντρα θεωρούν χειρότερο και ποιο καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του. 

Η τελική κατάταξη σίγουρα θα σε εκπλήξει, κυρίως για τη θέση που κατέλαβαν κάποιοι άντρες του ζωδιακού που ενδεχομένως να θεωρούσες και φαβορί. Σχολίασε αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

12. Παρθένος

Οι άντρας Παρθένος θεωρείται ο χειρότερος σύντροφος. Είναι μυγιάγγιχτος, θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, έχει πάντα μια παρατήρηση ή κριτική στο τσεπάκι του και πιστεύει ότι είναι μόνιμα ο σωστός. Συχνά, εγκλωβίζεται συναισθηματικά και του λείπει το πάθος. Ακόμα, βγάζει έντονο εγωισμό για να καλύψει την ανασφάλειά του.

11. Τοξότης

Ο Τοξότης μισεί την κάθε είδους δέσμευση. Χρειάζεται ελευθερία, γι ‘αυτό θα παραμείνει μόνος ή σε βραχυπρόθεσμες σχέσεις γιατί ακόμα κι αν βρει κάποια να αγαπήσει σε λίγο καιρό θα νιώθει ότι είναι κλεισμένος στο κλουβί. Είναι επιπόλαιος και αναξιόπιστος, αφού ο ενθουσιασμός του ξεφουσκώνει γρήγορα.

10. Ιχθύες

Ο ευαίσθητος και ρομαντικός Ιχθύς εύκολα μπορεί να σαμποτάρει την αγάπη του. Έχει ήδη δημιουργήσει μια σχέση ονείρου στο μυαλό του, αλλά η πραγματικότητα είναι κάτι διαφορετικό. Συχνά γίνεται θύμα των δικών του προσδοκιών και το αποτέλεσμα είναι να καταστρέφει ό,τι έχει φτιάξει.

9. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια, όμως, μάλλον αυτό δεν αρκεί, γι’ αυτό και δε θεωρείται από τους καλύτερους συντρόφους. Είναι καχύποπτος, ζηλιάρης, κτητικός, απόλυτος, θέλει να ελέγχει ακόμα και την ανάσα της καλής του ενώ ταυτόχρονα κρατά πολλά μυστικά για τον εαυτό του.

8. Κριός

Ο άντρας Κριός είναι εξαιρετικά αρρενωπός κι ελκυστικός. Ωστόσο, έχει θέματα τόσο με τον εγωισμό όσο και με τον θυμό του, καθώς και τα δύο δεν μπορεί να τα ελέγξει. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που τον φέρνει στην 8η θέση είναι ότι ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται με μεγάλη ταχύτητα, άρα η εκάστοτε σύντροφός του πρέπει να είναι στην πρίζα για να τροφοδοτεί συνεχώς το ενδιαφέρον του.

7. Ταύρος

Το συμβιβαστικό πνεύμα δεν χαρακτηρίζει τον άντρα Ταύρο. Είναι πεισματάρης και ξεροκέφαλος, ικανός να σκάσει άνθρωπο και θα υποστηρίζει μέχρι τελικής πτώσης ό,τι του μπει στο κεφάλι. Έχει κι ένα θέμα με την κτητικότητα, οπότε η ζωή μαζί του δεν είναι κι ιδιαίτερα εύκολη.

6. Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος είναι περίεργος άνθρωπος. Χρειάζεται το χώρο του και μπορεί να φαίνεται απόμακρος κατά περιόδους. Η διάθεσή του ποικίλει, δεν είναι ρομαντικός ή των συναισθηματικών εκδηλώσεων και εκφράσεων, βαριέται εύκολα και μόνο αν ταιριάξει εγκεφαλικά με κάποια γυναίκα θα παραμείνει μαζί της.  

5. Δίδυμος

Ο άντρας Δίδυμος θέλει να φέρνει τη χαρά και το κέφι οπουδήποτε πηγαίνει και αυτή η επιθυμία γίνεται μεγαλύτερη όταν πρόκειται για το έτερο ήμισυ. Ακούει τι έχει να του πει, συζητά μαζί του τα πάντα, αλλά ο λόγος που δε βρίσκεται στην κορυφή είναι η αστάθειά του.  Σήμερα θα είναι εδώ μαζί της και αύριο κάπου αλλού με μια άλλη.

4. Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως, γνωστός και ως ο κύριος Αυθεντίας. Ξέρει τα πάντα, έχει μεγαλύτερη εμπειρία από όλους και ορισμένες φορές βγάζει αλαζονική συμπεριφορά. Θέλει να είναι και στη σχέση το αφεντικό, αφού, επίσης, είναι συντηρητικός και πιστεύει στη διάκριση των ρόλων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην είναι ο πιο διαχυτικός, αλλά είναι αξιόπιστος.

3. Ζυγός

Λογικό είναι ο άντρας Ζυγός να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αφού είναι ο σχεσάκιας! Είναι γοητευτικός, μαέστρος στο φλερτ και με άψογους τρόπους. Οι λόγοι που δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι γιατί τον διακρίνει μια αναποφασιστικότητα και δεύτερον  όταν περνάει την «ερωτιάρα» φάση του, εύκολα υποκύπτει στους πειρασμούς και δεν είναι ιδιαίτερα πιστός.

2. Λέων

Ο λόγος που θεωρείται ο Λέοντας από τους πιο καλούς συντρόφους είναι η γενναιοδωρία του, συναισθηματική και υλική. Συνήθως δίνει περισσότερα από όσο παίρνει. Κάνει τη σύντροφό του να νιώθει ότι αγαπιέται και προστατεύεται. Είναι μια ρομαντική ψυχή, γεμάτη εκπλήξεις και ο τέλειος συνδυασμός φίλου και εραστή.

1. Καρκίνος

Ρομαντικός, ευαίσθητος, με μεγάλη καρδιά, θέλει η σύντροφός του να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένη, οπότε δεν είναι περίεργο που ο Καρκίνος  βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μπορεί να την αγαπήσει περισσότερο από τον εαυτό του, δεν έχει εγωισμό και δείχνει κατανόηση. Πάντα θα έχει την αγκαλιά του ανοιχτή, θα δίνει έναν ώμο για να κλάψει και θα βάλει τα δυνατά του για να την κάνει να ξαναχαμογελάσει

https://www.astrology.gr/erotikh-astrologia/erotas-zodia/story/117361/apo-ton-xeirotero-ston-kalytero-syntrofo-analoga-me-to-zodio-toy

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.