Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Απόλαυσε τις μικρές στιγμές!

moments

Απόλαυσε τις μικρές στιγμές!

Η ζωή μας όλη, είναι στιγμές. Αποτελείται από καλές και κακές, μικρές και μεγάλες. Κάθε στιγμή που περνά δεν γυρνά πίσω, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την ανακαλέσουμε στην μνήμη μας με την βοήθεια των αισθήσεων μας. Άλλοτε θυμόμαστε μια στιγμή από τη μυρωδιά που υπήρχε γύρω μας, από τον ήχο, από το άγγιγμα ή από την αφή! Αυτά είναι που κάνουν και τη στιγμή να γίνει μια ανάμνηση, βαθιά χαραγμένη μέσα μας.

Αν παρατηρήσεις πιο προσεκτικά θα δεις πως οι μικρές, απλές στιγμές είναι τόσο όμορφες και μοναδικές! Τα χέρια που κρατάς στο αυτοκίνητο με τον/την σύντροφο σου, τα γέλια που κάνεις με τους φίλους σου, η ευχή της γιαγιάς και το ζαρωμένο χέρι της που σε κρατά, το Κυριακάτικο τραπέζι με την οικογένεια σου, η διαδρομή προς την δουλειά συνοδευόμενη από τη φρέσκια μυρωδιά του καφέ και τα ολοήμερα στην παραλία με ατελείωτο παιχνίδι. Η αγκαλιά και η στήριξη των δικών σου ανθρώπων στα δύσκολα, το μήνυμα από την κολλητή σου που αν και βρίσκεται μακριά είναι σαν να είναι εκεί. Ακόμα και  η μικρή κηδεία που θα σε βοηθήσει η οικογένεια σου να κάνεις για το κατοικίδιο σου που πέθανε, όσο χαζό και να το θεωρούν!

moments

Αυτές οι μικρές στιγμές είναι που κάνουν μια σχέση όμορφη και δυνατή, μια φιλία να κρατάει για χρόνια και φέρνουν αυτό το μικρό χαμόγελο στα χείλη και αυτή τη ευγνωμοσύνη στα μάτια κάθε φορά που τις θυμάσαι! Νιώθεις τυχερή που έχεςι αυτά τα άτομα στη ζωή σου, που έζησες όσα έζησες μαζί τους και ανυπομονείς για το τι θα ακολουθήσει!

Γι΄ αυτό σου λέω, απόλαυσε τις μικρές στιγμές γιατί στην τελική είναι αυτές που ολοκήρώνουν το παζλ της ζωής σου! Είναι αυτές που γίνονται αναμνήσεις, φωτογραφίες και ιστορίες για να δείξεις και να διηγηθείς μια μέρα στα παιδιά σου!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.