Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αγαπώ σημαίνει… εκτιμώ

Αγαπώ σημαίνει… εκτιμώ

Ο Θεός στέλνει ανθρώπους στη ζωή μας για κάποιο λόγο και σίγουρα αφαιρεί άλλους για έναν καλύτερο λόγο. Ισως όμως διώχνουμε συνειδητά ανθρώπους απο την ζωή μας. Κάποιοι φεύγουν πολύ εύκολα και κάποιοι πάρα πολύ δύσκολα.

Κάποιοι άλλοι όμως μένουν με πείσμα και ξέρετε κάτι, αυτούς τους αγαπώ. Αλήθεια πόσο πολύ μπορεί να σε τρελάνει ένα… «Ηρθα για λίγο να σε δω γιατί μου έλειψες». Με αυτούς τους ανθρώπους συνδέομαι, είμαι κομμάτι τους κι ανοίγω την καρδιά μου να τους βάζω μέσα. Αισθάνομαι πως μπορώ να συμπορεύομαι, να περπατάω πλάι τους, να τους κρατάω απ’ το χέρι. Η αγάπη είναι η μαγική συνύπαρξη που βρίσκει σημεία επαφής σε όλα τα επίπεδα: ψυχικά, πνευματικά, συναισθηματικά, σωματικά.

Θέλω να είμαι πάντα ο εαυτός μου και θέλω ο άλλος να με δέχεται δίχως να λέω ψέματα ή να ωραιοποιώ τον εαυτό μου. Να καταθέτω την αλήθεια μου και να χαράζω τα όριά μου, να είμαι αυθεντική και να αποδέχομαι τον άλλον όπως είναι. Αγαπώ αυτό που είμαι, αποδέχομαι τον εσωτερικό μου κόσμο, τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου και τα ελαττώματα μου, χωρίς να κατηγορώ τον εαυτό μου και να δίνω ταυτότητα σε αυτά. Και ξέρετε κάτι; Δεν κατακτάς μια γυναίκα όταν αγγίξεις το κορμί της αλλα όταν καταφέρεις να κατακτήσεις το μυαλό και την ψυχή της. Αυτό αλήθεια το πιστεύω ακράδαντα.

Για μένα «αγαπώ», σημαίνει «εκτιμώ».
Αγαπάτε! Νιώστε! Ζήστε! Αγκαλιάστε! Τώρα όμως, όχι μετά, όχι αύριο! ΤΩΡΑ είναι η σωστή ώρα.

 

Χριστιάννα Κωνσταντίνου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.