Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αγάπησε το σώμα σου!

Αγάπησε το σώμα σου!

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, χαλαρό δέρμα, ρυτίδες, πανάδες, ψωμάκια, ακμή, τριχοφυΐα, μικρό στήθος, μεγάλη μύτη, λεπτά χείλη, ουλές και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Βρίσκουμε τόσα “λάθη” και “ατέλειες” πάνω στο σώμα μας και προσπαθούμε τόσο πολύ να ταιριάξουμε με την κοινωνικά φτιαχτή εικόνα του τέλειου και αψεγάδιαστου σώματος, που χάνουμε το πραγματικό νόημα!

Δεν είναι κρίμα να στεναχωριέσαι και να προσπαθείς συνεχώς να σε αλλάξεις απλά και μόνο για να αρέσεις; Να ταλαιπωρείσαι ψυχικά και σωματικά, για να “φτιάξεις” το σώμα σου σύμφωνα με τα παρόντα πρότυπα ομορφιάς που λίγους μήνες μετά θα αλλάξουν; Να στερείσαι τα ωραία στη ζωή, να καταπιέζεσαι και να νιώθεις κόμπλεξ για την εμφάνιση σου; Δεν έχεις βαρεθεί;

Βγες επιτέλους από αυτή την νοητική φυλακή! Στο χέρι σου είναι να σε αγαπήσεις και να σε αποδεχθείς. Να σε φροντίσεις και να σε κάνεις ευτυχισμένη. Αν δεν το κάνεις εσύ πρώτα, μην απαιτείς και μην περιμένεις από κανέναν άλλο να το κάνει για σένα!

Όλοι μας έχουμε ατέλειες και σημάδια, άλλωστε είναι μερικά από τα κομμάτια του δικού μας ξεχωριστού παζλ. Είσαι μοναδική για αυτό πάψε να ντρέπεσαι και ζήσε! Μην αφήνεις τα social media, τις διαφημίσεις και τα κοινωνικά πρότυπα, με τα τέλεια φιλτραρισμένα σώματα και πρόσωπα, να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα για το εαυτό σου! Η ομορφιά είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, όπως και άλλα τόσα πράγματα. Οπότε μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου.

Δεν λέω να μην φροντίζεις να δείχνεις όμορφη και υγιείς, αλλά φρόντισε να είσαι πραγματικά αρχίζοντας μέσα σου. Στο τέλος της ημέρας θα φανεί και έξω!

Ανάδειξε αυτό που είσαι, κι αν θελήσεις να αλλάξεις κάτι πάνω σου, να το κάνεις πάντοτε για σένα, γιατί το θες εσύ και όχι γιατί “πρέπει” να ταιριάξεις. Η διαφορετικότητα είναι αυτό που κάνει τον κόσμο μας τόσο όμορφο, τόσο μυστήριο και ενδιαφέρον. Έτσι ο καθένας μας είναι μοναδικός και ποτέ μα ποτέ δεν θα υπάρξει κάποιος άλλος ίδιος με σένα!

Αγάπησε εσένα!

 

Έλενα Χειμωνά

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.