Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αγάπα την ζωή και αφέσου στο τώρα

Αγάπα την ζωή και αφέσου στο τώρα

Η ζωή είναι μια ρόδα που γυρίζει, ένα σχολείο που μας μαθαίνει συνέχεια μαθήματα.
Μας μαθαίνει με ένα μοναδικό τρόπο να ψάχνουμε το καλό μέσα από τα εκατομμύρια κακά, να τρέχουμε προς το θετικό ακόμα και σε στιγμές που μας φαίνεται παντελώς αδιανόητο.
Είμαι απο εκείνη την πάστα των ανθρώπων που θα σου πουν κάθε εμπόδιο για καλό, αν και βαθιά μέσα μου ξέρω πως τα συναισθήματα είναι ανθρώπινα. Θα σου πω όμως πως έχω μάθει καλά πως εν βρασμό ψυχής είναι καλύτερα πάντα να προτιμάς την σιωπή και την ανάλυση γιατί αυτή είναι που θα σου φέρει τα πιο σωστά αποτελέσματα. Δίνε πάντα χρόνο στην ψυχή σου, κράτα το θετικό και διώξε πολύ μακριά κάθε τοξικό που σου δηλητηριάζει το μέσα σου.
Να σου πω και κάτι;
Ψάξε καλά μέσα σου, μάθε να αγαπάς εσένα και σιγά σιγά θα διαπιστώσεις πως στην πραγματικότητα ελκύεις αυτό που δηλώνεις. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό που δηλώνουμε και εκπέμπουμε επιστρέφει πάντα σε μας. Δηλαδή με όσο θυμό εκπέμπουμε για οποιαδήποτε κατάσταση, δημιουργούμε περισσότερες καταστάσεις για να θυμώνουμε και ειλικρινά αυτό δεν μας οδηγεί πουθενά. Για να καταφέρεις να έχεις υγιείς σχέσεις με τους γύρω σου πρέπει πρώτα να τα έχεις καλά με εσένα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια υπέροχη ζωή βάζοντας τα όρια μας και κυνηγώντας τις επιθυμίες μας. Με το να είμαστε δέσμιοι στο όποιο παρελθόν μας είτε καλό είτε κακό, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να πληγώνουμε ουσιαστικά τον ίδιο μας τον εαυτό. Οι «άλλοι» δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε εκείνοι που πληγώνουμε τους εαυτούς μας με το να μην ζούμε στο τώρα και να επιμένουμε να ζούμε στον παρελθόν. Οταν γκρινιάζουμε για κάποιο γεγονός που συνέβη, την ίδια στιγμή επιβάλλουμε στον εαυτό μας να ζήσει ξανά αυτη την διαδικασία και χάνουμε την στιγμή του τώρα.
Άσε λοιπόν τους γύρω σου και δούλεψε με σένα. Συμφιλιώσου με εσένα, αγάπα εσένα. Κάνε σκέψεις που σε ευχαριστούν. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και ταΐζουν όμορφα την ψυχούλα σου. Συναναστρέψου με ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και, προς θεού, μην αναλώνεσαι σε ανούσιες σχέσεις που σου τρώνε τα σωθηκά όλο και πιο πολύ. Τρώγε εκείνα που κάνουν το σώμα σου να νιώθει ευχάριστα και ακολούθησε το δρόμο που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος. Πιστέψτε με, σε καμμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως τα ξέρω όλα και σίγουρα δεν μιλάω εκ του ασφαλούς αλλα πιο πολύ τα γράφω για να τα ακολουθήσω και εγώ λίγο πιο πολύ.
Ηρθε η πολυπόθητη στιγμή που όλοι μας πρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να ανοίξουμε τα φτερά της προσωπικής μας ευτυχίας. Ολοι μας λίγο ή πολύ κουβαλάμε μέσα μας ένα μικρό παιδί και περνούμε τον καιρό μας μαλλώνοντας το. Ύστερα αναρωτιώμαστε γιατί η ζωή μας δεν πηγαίνει καλά.
Το μυαλό μας είναι ένα εργαλείο σκέψης το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε και όπως μας αρέσει. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε είναι μια συνήθεια και όπως όλες οι συνήθειες μπορούν να αλλάξουν εάν εμείς οι ίδιοι το επιθυμούμε.
Με ένα μαγικό τρόπο οι σκέψεις που εμείς επιλέγουμε δημιουργούν τις δικές μας εμπειρίες. Οι δηλώσεις που επαναλαμβάνουμε με σταθερότητα γίνονται πεποιθήσεις και φέρνουν πάντα αποτελέσματα, ορισμένες φορές μάλιστα με τρόπους που ούτε καν περνάνε απο το μυαλό μας την δεδομένη στιγμή.
Όσα περισσότερα μαθαίνεις, όσα περισσότερα γνωρίζεις και όσα περισσότερα εφαρμόζεις στην ζωή σου, τόσο πιο καλά θα αισθάνεσαι και τόσο περισσότερο θα καλυτερεύει η ίδια σου η ζωή. Ας αφήσουμε την ίδια την αγάπη να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και μιλάμε για τον εαυτό μας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.