Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Άγγελοι στα όνειρα μου…

Άγγελοι στα όνειρα μου…

Είμαι από τα ευλογημένα παιδιά που μεγάλωσαν έχοντας στο πλάι τους και την γιαγιά τους. Για μένα αυτή η γυναίκα υπήρξε φάρος στην πορεία της ζωής μου. Μέσα από τις ιστορίες της με ταξίδευε σε άλλες εποχές και όπως κι αν τα κατάφερνε μου μετέδιδε την κάθε λεπτομέρεια με ένα τρόπο που εγώ έφτιαχνα εικόνες.

Δεν ήταν όλες οι εικόνες όμορφες, μου διηγήθηκε και ιστορίες που πρέπει να την πόνεσαν πολύ κι εγώ για να απαλύνω τον πόνο της στην σκέψη μου έφτιαχνα τις εικόνες αυτές διαφορετικές, λιγότερο «δύσκολες».

Σήμερα έχω πια συνειδητοποιήσει πως όλα αυτά που άκουγα, έμαθα και έζησα δίπλα στον φύλακα άγγελο μου, μου έδωσαν φτερά! Φτερά που τα φόρεσα στην φαντασία μου και έπλασα τα όνιερα μου! Το παράδοξο είναι πως φοβάμαι τα ύψη κι όμως φορώντας αυτά τα φτερά κι έχοντας στο πλάι τον άγγελο μου πετάω πολύ ψηλά.

Για τα όνειρα μου έχω ακούσει πολλούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις όπως «είναι άπιαστο», «είναι ουτοπικό», «πετάς στα σύννεφα» κι άλλα πολλά… Κι όμως όσο περνάει ο καιρός ένα ένα τα όνειρα μου τα βλέπω με τα μάτια ανοιχτά και τα Ζω!

Κι εκεί που έβλεπα άγγελους στα όνειρα μου, συνάντησα ακόμη ένα, και ναι ήμουν ξύπνια. Μου χαμογέλασε κι εγώ την ρώτησα αν μπορώ να μπω στον κόσμο της κι αυτή μου αποκρίθηκε:

«ήσουν από πάντα εδώ…!!!»

Κι αυτό είναι τόσο αληθινό για όλους εμάς που η ψυχή μας ταξιδεύει αλλιώτικα και κάνει όνειρα πλασμένα από αγγέλους!

– «Σε ευχαριστώ Γιώτα που μου ανοίγεις τον κόσμο σου!»

 

Γεωργία Δημοφάνους

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.