Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Όσο μπορείς να κάνεις έστω και έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, έχει νόημα η ζωή.

Όσο μπορείς να κάνεις έστω και έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, έχει νόημα η ζωή.

Όσο μπορείς να κάνεις έστω και έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, έχει νόημα η ζωή. Ακόμη κι αν εσύ υποφέρεις, ακόμη κι αν έχεις του κόσμου τα προβλήματα και τις στεναχώριες, κάνοντας κάποιον άλλο χαρούμενο παίρνεις δύναμη και ικανοποίηση. Νιώθεις ότι αξίζει να έχεις αξίες και ιδανικά, να έχεις ευγενικά αισθήματα και ενσυναίσθηση.

Υπάρχουν δύσκολες μέρες για όλους. Για κάποιους όμως είναι πραγματικά δύσκολες. Όπως για τον 19χρονο Νικόλα θεολόγου, από τον Κάτω Πύργο Τυλληρίας. Ο Νικόλας ταλαιπωρείται από έναν εγκεφαλικό όγκο. Η διάγνωση τέθηκε τον Σεπτέμβριο. Η ενδεδειγμένη θεραπεία μπορεί να προσφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής, όμως το κόστος ανέρχεται στις 750000 ευρώ.

Η Κυπριακή δημοκρατία μπορεί να καλύψει μέρος των εξόδων μόνο. Έτσι η οικογένειά του ξεκίνησε έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μέχρι την 20 Ιανουαρίου οπότε θα πρέπει ο νεαρός να βρίσκεται ήδη στην Αμερική. Για το λόγο αυτό έχουν κινητοποιηθεί όλα τα ΜΜΕ, ιδιώτες και οργανισμοί, όπως και ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 9:00-13:00, το Κέντρο φυσιοθεραπείας Physioline Rehabilitation Center διοργανώνei φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του Νικόλα Θεολόγου. Στηρίζουμε τον αγώνα του. Κάνουμε μασάζ πλάτης ( τιμή:25Ε) και χαλαρώνουμε προσφέροντας ελπίδα! Όλα τα έσοδα θα πάνε στην οικογένεια.

Παρακαλώ κλείστε το ραντεβού σας στο 22422243.

 

Πραγματικά ευχόμαστε να μπορέσουμε όλοι να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της υγείας του Νικόλα. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές την κοινωνική μας συνείδηση και το αίσθημα αλληλεγγύης που μας διακατέχει. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.