Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑ: «ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ».

Η γνωστή Ηθοποιός αποκαλύπτεται στο AngelsWorld.

Καταρχήν θα ήθελα να μου πεις πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική. Ήταν όνειρο ζωής;

Το θέατρο μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν περίπου δώδεκα ετών. Κατάφερε να με μαγέψει με έναν περίεργο τρόπο και  έτσι άρχισε να γίνεται μέρος της καθημερινότητας μου. 

Έκανες τις σπουδές σου στην Ελλάδα, σωστά; Ήθελες πάντα να επιστρέψεις στην Κύπρο;

Νομίζω ότι ανήκω στη γενιά των άτυχων, αν και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Το αρχικό πλάνο ή καλύτερα όνειρο ήταν να τελειώσω τις σπουδές μου και να μείνω στην Ελλάδα, η μοίρα όμως έφερε την κρίση. Τελείωσα τις σπουδές το 2010, μια χρονιά που στην Ελλάδα επικρατούσε το χάος. Επέστρεψα στην Κύπρο και μάλλον έφερα μαζί μου αυτό το χάος. Παρόλα αυτά βρήκα αμέσως δουλειά και έκτοτε δουλεύω. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, γιατί μπορεί να είσαι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος αλλά η τύχη να μην είναι με το μέρος σου.

 

Ας πάμε λίγο στη σειρά που είχες πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν εύκολο να πάρεις έναν τόσο μεγάλο, διπλό ρόλο;

Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, γιατί όταν είχα πάει στην ακρόαση δεν ήξερα ότι έψαχναν την κοπέλα που θα έκανε το διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο. Ίσως αυτό να με βοήθησε κιόλας γιατί αν γνώριζα εξαρχής ότι έψαχναν την πρωταγωνίστρια μπορεί να ήμουν αγχωμένη και να μην έδειχνα τον καλύτερο εαυτό μου. Καμιά φορά η άγνοια σε βοηθάει, σε κάνει να είσαι πιο χαλαρός και πιο αυθόρμητος.

Υπήρξαν στιγμές που θέλησες να εγκαταλείψεις;

Ευτυχώς όχι. Είναι το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω και αγαπώ. Είναι κομμάτι του εαυτού μου. Αν το εγκαταλείψω είναι σαν να εγκαταλείπω την Χριστιάνα.

Πιστεύεις ότι η ζωή σου άλλαξε μετά την μεγάλη αυτή επιτυχία;

Το μόνο που άλλαξε είναι η αγάπη του κόσμου, είναι τόσο μεγάλη που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Πιθανότατα να με βοήθησε στο να γίνω πιο χαλαρή και να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπήκε εμπόδιο στην καθημερινότητα και την απλότητα του χαρακτήρα μου.

 

Πόσο μεγάλη αλλαγή θα έκανες στην εξωτερική σου εμφάνιση για έναν ρόλο;

Αν ανατρέξει κάποιος στην πορεία μου θα διαπιστώσει ότι δεν έχω κανέναν απολύτως ενδοιασμό στο να κάνω αλλαγές. Εξάλλου οι εξωτερικές αλλαγές είναι παροδικές, μας ανανεώνουν κιόλας. Το θέμα είναι να μην αλλοιώνεται ο χαρακτήρας μας.

Κοινοποιείς την προσωπική σου ζωή στα Social Media; Σ` έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς δημοσιεύματα που σε αφορούν;

Τα Social Media είναι κομμάτι της ζωής μου, χωρίς αυτά δεν ζω, κακώς βέβαια. Το κινητό μου σε συνδυασμό με το ίντερνετ έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μου. Δεν νομίζω να με ενοχλούν τα δημοσιεύματα, είναι ένα είδος κουτσομπολιού, και όλοι κουτσομπολεύουμε, είναι στη φύση μας.

Έχεις αγαπήσει ή έχεις αγαπηθεί περισσότερο;

Έχω αγαπήσει πολύ, και έχω αγαπηθεί εξίσου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο από την οικογένειά σου; Είχες την υποστήριξη της οικογένειάς σου στην πορεία σου ως σήμερα;

Δεν θα πω συγκεκριμένο άτομο, θα πω μόνο ότι η οικογένεια γι` αυτό υπάρχει, για να σε στηρίζει, στα δύσκολα, στα εύκολα, στα καλά και στα κακά.

Θα εγκατέλειπες το επάγγελμά σου για έναν έρωτα;

Είναι σαν να μου ζητάς, να παραιτηθώ από τη ζωή. Να αφήσω να στερέψει η πηγή ενέργειας και να πεθάνει η παιδικότητα που μου δίνει αυτό το επάγγελμα.

Αυτό το διάστημα είσαι ερωτευμένη;

Δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη, το μόνο που ξέρω είναι ότι περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου.

Θεωρείς ότι η ζωή είναι ένας ρόλος;

Αν ο ρόλος θεωρείται ένα παιχνίδι, ναι.

Συζητήθηκε η πιθανή συμμετοχή σου στο «Dansing for you 6» του TV Οne. Αληθεύει; Έχεις ασχοληθεί ποτέ με τον χορό; 

Ναι θα λάβω μέρος στο «Dansing for you 6» όπως ξέρετε είναι ένα φιλανθρωπικό σόου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου όσο μπορώ. Τώρα όσον αφορά τον χορό, δεν έχω ξανά ασχοληθεί, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Ο χορός είναι η καλύτερη μέθοδος έκφρασης, αφήνει το μυαλό και το σώμα να ταξιδεύουν. Ευτυχώς έχω έναν καταπληκτικό καβαλιέρο τον Ηλία Παπαδόπουλο που με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι η χαρούμενη νότα των πρωινών μου και μέσα από αυτό απέκτησα έναν καινούργιο φίλο.

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;  Υπάρχει κάποιος ρόλος που θα ήθελες να ερμηνεύσεις;

Τα όνειρα μου είναι να είμαι πάντα ή όσο μπορώ υγιής και να δουλεύω. Να δουλεύω και να ερμηνεύω ότι ρόλο μου δοθεί με σκοπό να γίνομαι συνεχώς καλύτερη.

Θα ήθελες να δημιουργήσεις οικογένεια;

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την οικογένεια, όποιος το αρνηθεί είναι ψεύτης. Το θέμα είναι το πότε θα τη δημιουργήσεις. Έτσι όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή και οι σωστές συγκυρίες, ναι θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια.

Τέλος θα ήθελα να μου πεις που μπορούμε να σε απολαύσουμε αυτό τον καιρό;

Εκτός από το «Dansing for you 6» που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα από το TvOne είμαι στη θεατρική παράσταση «Ο Χρυσός και ο Τενεκές» των Νίκο Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη στην υπαίθρια σκηνή του «WhereHaus612» στην Παλλουριώτισσα. Μαζί με όλο το θίασο θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε τη μαγεία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με μια κωμωδία που ακόμη και τώρα θεωρείται σύγχρονη. Ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει την παράσταση κάτω από τα αστέρια πίνοντας το κρασάκι του. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στις 2 Ιουνίου, με περιορισμένες παραστάσεις στο χώρο του θεάτρου.Θα δοθούν παραστάσεις μόνο για τρία Σαββατοκύριακα και μετά θα πάμε περιοδεία σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.