Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα ζώδια σήμερα – Τι μας επιφυλάσσει η μέρα;

Τα ζώδια σήμερα – Τι μας επιφυλάσσει η μέρα;

Σάββατο, βροχούλα, ηρεμία και πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ημέρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα οπότε τα χαρακτηριστικά της ημέρας θα είναι αισιόδοξη διάθεση, δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, ενώ η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ανάληψη πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν να γίνουν ουσιαστικές διεκδικήσεις.

Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη στάση τους καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δείξουν στον τρόπο που θα κινηθούν και θα μιλήσουν.

Προσοχή στους ανταγωνισμούς! Κάποιοι θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να κυριαρχήσουν, αλλά θα πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση.  Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ, ανάγκη θα υπάρξει για ανέμελες στιγμές. Θα μου πείτε με lockdown, curfew κλπ πως;;; Κάτι θα σκεφτούμε, είναι σίγουρο.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Το απόγευμα σου δημιουργεί ένταση που δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω σου κυρίως το μεσημέρι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς βλέπεις να μην προχωρούν τα σχέδια που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο όπως θα ήθελες. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου λόγω έντασης μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με ανώτερους σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να πάρεις επαναστατικές αποφάσεις σε σχέση με ζητήματα επιμόρφωσης και ταξίδια που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό ή έχουν σχέση με αυτό και αφορούν κυρίως την επικοινωνία και την διαφήμιση. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες καθώς μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Θα σου δοθούν επαγγελματικές δυνατότητες που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις πίσω ότι παρωχημένο σε κρατούσε καθηλωμένο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λάθη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Το μεσημέρι αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που πιθανότατα να δημιουργήσει κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, από νωρίς το πρωί στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και είναι δύσκολο. Το μεσημέρι αυξάνει το άγχος κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι στο πεδίο της εργασίας. Φρόντισε να αποφύγεις την δημιουργία νέων προβλημάτων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου καθώς αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που κινείσαι. Το μεσημέρι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή λόγω της καχυποψίας που εκδηλώνεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία σε σχέση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστους καυγάδες.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Το μεσημέρι δημιουργεί προϋποθέσεις για σφοδρές συγκρούσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για αυτά με έντονο τρόπο. Οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το πρωί επικεντρώνεις την προσοχή σου στην επικοινωνία και τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το μεσημέρι ενισχύει την επικριτικότητα που θα προκαλέσει εντάσεις και αχρείαστες κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις χωρίς εκνευρισμό σε πιθανές συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που έρχονται στην επιφάνεια και σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές λόγω εγωκεντρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, καθώς μπορεί να εκνευριστείς με μεγάλη ευκολία με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα πού θα γίνουν για να απολαύσεις τις στιγμές χαράς, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί σε ωθεί να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση και κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αποφεύγοντας τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να μπλοκάρουν και αυτό είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ένταση και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα επιδιώκοντας να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και στις σκέψεις σου. Το μεσημέρι δεν αποκλείει ξεσπάσματα λόγω εκνευρισμού που μπορεί να υπάρξουν σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δουλειά. Είναι απαραίτητο να έχεις απόλυτη συγκέντρωση σε ότι διαχειρίζεσαι και να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στις φιλικές σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν έντονη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε εγωκεντρικές και απότομες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στον επαγγελματικό χώρο καθώς βλέπεις να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους που είναι ανατρεπτικοί για εσένα αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου.

(ΕΘΝΟΣ)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.