Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα 5 ζώδια που προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση ή περιβάλλον!

Τα 5 ζώδια που προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση ή περιβάλλον!

Είναι τα άτομα εκείνα που δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε νέες καταστάσεις ή σε ένα καινούργιο περιβάλλον. Για την ακρίβεια, η αλλαγή και η περιπέτεια είναι κάτι που τα ιντριγκάρει και δίνει νόημα στην ζωή τους. Πάμε να δούμε ποια είναι τα τέσσερα πιο ευπροσάρμοστα ζώδια;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Ο Τοξότης γεννήθηκε για να ταξιδεύει, για να γνωρίζει νέους πολιτισμούς, κουλτούρες, ήθη, έθιμα, παραδόσεις και φυσικά διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι πάντα έτοιμος και με μια βαλίτσα στο χέρι για τον επόμενο προορισμό του και δεν φοβάται πού θα τον οδηγήσει ο δρόμος του. Αντιθέτως, το να αλλάζει παραστάσεις και τόπους είναι κάτι που τον ανανεώνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι οι πλέον ευπροσάρμοστοι, καθώς εύκολα γίνονται ένα με το περιβάλλον στο οποίο κινούνται, υιοθετούν γρήγορα συνήθειες και συμπεριφορές και δε νιώθουν καθόλου άσχημα σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στη ζωή τους. Μπορούν να επιβιώσουν σε οποιαδήποτε συνθήκη, τόπο ή δουλειά, μάλιστα είναι ενδεικτικό του ότι αν πχ βρεθούν σε μια ξένη χώρα θα αφομοιωθούν άμεσα και θα μιλούν με καλύτερη προφορά και ύφος τη συγκεκριμένη γλώσσα, σε σημείο που να ξεχνούν τη… μητρική τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει απλώς να γνωρίσει τον κόσμο, θέλει και να τον αλλάξει. Δώσε του ένα λάπτοπ, ίντερνετ και ένα κινητό και μπορεί να δουλέψει από κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη. Και μάλιστα θα είναι και ευτυχισμένος, καθώς όλες οι αλλαγές, οι εκπλήξεις, το νέο, το διαφορετικό και το ξεχωριστό τον αναζωογονούν.

ΚΡΙΟΣ

Τον Κριό μπορείς εύκολα να τον φανταστείς πίσω από ένα τιμόνι, να οδηγεί το τροχόσπιτό του (ή και την μηχανή του, μιας και έχει αδυναμία στα δίτροχα) και να ταξιδεύει. Να αλλάζει χώρες σαν τα πουκάμισα, να γνωρίζει νέο κόσμο, πολιτισμούς και ενδιαφέροντα άτομα. Για εκείνον όλο αυτό είναι μέρος της περιπέτειας που τόσο πολύ έχει ανάγκη στην ζωή του για να νιώθει καλά και ευτυχισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να τα καταφέρει παντού, να προσαρμοστεί και να μεγαλουργήσει, αυτό είναι ο Δίδυμος. Θα κάνει αμέσως γνωριμίες, θα μάθει την γλώσσα, θα ξεκινήσει να εξερευνά την όποια πόλη ή χώρα και δεν θα έχει κανέναν απολύτως πρόβλημα στην νέα του αυτή ζωή. Θα βρει τον τρόπο να επιβιώσει όπου και αν χρειαστεί να πάει και παράλληλα να περάσει καλά.

 

Αν δεν ανήκεις σε ένα από τα 5 δεν πειράζει! Σίγουρα έχεις άλλες χάρες…

Πηγή

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.