Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα άστρα προβλέπουν…

Τα άστρα προβλέπουν…

Η εβδομάδα ξεκινά και η Δευτέρα πάντα φαντάζει μια δύσκολη μέρα. Πως θα είναι αλήθεια για το κάθε ζώδιο; Μην ξεκινάτε προκατειλημμένοι. Ας δούμε τι λένε η προβλέψεις για σήμερα!

 

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα κάτω από ένα άλλο πρίσμα, ώστε να μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις στα προβλήματά σας και να κλείσετε εκκρεμότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε ότι είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική ισάξια με τον διπλωματικό χαρακτήρα σας για να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σάς στροβιλίζουν το μυαλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε την κατάλληλη στιγμή, θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται αρκετό καιρό πίσω από την πλάτη σας.

 

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτό αρκετό καιρό τώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν καινούργιους δρόμους ψυχικής και οικονομικής ανάτασης.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας, λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι χρήσιμα αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα το αποκτήσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά τις διαφωνίες που έχετε με συνεργάτες στον εργασιακό χώρο, θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως παρουσιάστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορεί να υπερβείτε τον εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει ώστε να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε στις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω προτού κάνετε ένα βήμα μπροστά, και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς ζητάτε λίγα, όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.