Στυλιστικά μυστικά για να δείχνεις πιο ψηλή

Στυλιστικά μυστικά για να δείχνεις πιο ψηλή

Πώς ντύνεται μια γυναικα με υπέροχη προσωπικότητα αλλά… είναι “μικροσκοπική”; Αν το ύψος σου δεν ξεπερνά το 1,60, μάλλον γνωρίζεις ήδη πόσο δύσκολο είναι να βρεις ρούχα που να σε κολακεύουν δείχνοντάς σε …πρώτο μπόι, ενώ πολύ συχνά και οι τάσεις της μόδας λειτουργούν εναντίον σου.

Όλα αυτά, βέβαια, μποούμε να πούμε πλέον ότι ίσχυαν μέχρι χτες! Γιατί σήμερα θα δούμε δοκιμασμένα μυστικά του στυλ που θα σου χαρίσουν μερικούς πόντους παραπάνω, χωρίς βέβαια να χρειαστεί θυσιάσουμε τίποτα από το στυλ μας.

 

Δες λοιπόν μερικά tips που θα σε δείχνουν πάντα μερικούς πόντους ψηλότερη

  • Τόνισε τη μέση σου: Χρησιμοποίησε μια ζώνη ή επίλεξε μεσάτα ρούχα για να το καταφέρεις.

 

 

  • Προτίμησε τα στενά και cropped τζιν: Αφαιρώντας ελάχιστους πόντους ύφασμα από το κάτω μέρος των τζιν σου χαρίζεις την ψευδαίσθηση του ύψους ενώ τα εφαρμοστά τζιν τονίζουν ακόμα περισσότερο τα πόδια σου.

 

  • Τόλμησε τα total black looks: Ή γενικά, τα μονόχρωμα. Αυτό το “κλισέ” μυστικό έγινε κλισέ για κάποιο λόγο!

 

  • Φόρεσε τακούνι, έστω και λίγο: Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και τα μποτάκια σου με τους 2-3 πόντους τακούνι μπορούν να κάνουν διαφορά στον τρόπο που περπατάς και άρα στο πόσο ψηλή δείχνεις.

 

  • Επένδυσε σε ένα μακρύ παλτό: Πολλοί ισχυρίζονται το αντίθετο όμως στην πραγματικότητα ένα μάξι παλτό δημιουργεί έντονες κάθετες γραμμές στη σιλουέτα σου δείχνοντάς σε πιο αδύνατη και πιο ψηλή.

 

  • Πες όχι στο layering: Τόλμησε να φορέσεις oversized ρούχα αλλά μην το παρακάνεις με το layering αφού σου προθέτει όγκο και δεν βοηθάει στο να δείξεις πιο ψηλή.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.