Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Πως θα κάνουν “πρεμιέρα” ο Σεπτέμβρης και το fθινόπωρο;

Πως θα κάνουν “πρεμιέρα” ο Σεπτέμβρης και το fθινόπωρο;

Κριός
Σήμερα ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για μια συναισθηματική θεραπεία και μια ανανέωση που είναι απαραίτητη. Προχωράμε προς μια Πανσέληνο που σε βοηθά να αναγνωρίσεις αυτές τις ανάγκες σου. Μια πτυχή της Αφροδίτης – Κρόνου σε προκαλεί να φροντίσεις περισσότερο τις πνευματικές σου ανάγκες. Ανησυχείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε για την εικόνα σου απέναντι στους άλλους κυρίως στα εργασιακά. Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου, πες τα με τακτ και ευγένεια. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και μάλιστα είναι και πολύ καλές.

 

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και έχεις την τάση να εξετάζεις τους υψηλότερους στόχους ή τις επιδιώξεις της ευτυχίας σου. Η Πανσέληνος που πρόκειται να συμβεί στον ίδιο τομέα δείχνει να σου ξυπνάει την ανάγκη συνεισφοράς ή συμμετοχής. Μια χρήσιμη στρατηγική είναι να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών αναζητήσεών σου αποφεύγοντας τις άχρηστες απόψεις των άλλων. Θετικές είναι οι εξελίξεις στο συναισθηματικό σου τομέα είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

 

Δίδυμοι
Υποδέχεσαι το μήνα με αρκετά καλή διάθεση και το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει την επικοινωνία σου κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά που σου προκαλούν οι ανατροπές και οι πιθανές καθυστερήσεις. Άσε τις ευαισθησίες σου να φανούν στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς το φόβο της πιθανής εκμετάλλευσης που σκέφτεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να θελήσεις να πλησιάσεις ένα άτομο του παρελθόντος.

 

Καρκίνος
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται καθώς και οι εφευρετικές σου σκέψεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να διευκολυνθούν τα σχέδιά σου. Οι δημόσιες σχέσεις θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου για αυτό δώσε σημασία. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε στηρίξει και να κατευνάσει τις ανησυχίες σου αρκεί να του ανοιχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην συμβιβάζεσαι με ιστορίες και πρόσωπα που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου.

 

 

Λέων
Καιρός να αναγνωρίσεις τις αξίες και ικανότητές σου. Η σημερινή μέρα και με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα απολαμβάνεις τις εξελίξεις των υποθέσεών σου. Δέξου τις απόψεις των άλλων και μην τις απορρίπτεις και μάλιστα τόσο επιδεικτικά. Η αφοσίωση του αγαπημένου σου σε κάνει να νιώθεις συναισθηματική πληρότητα για αυτό και αρχίζεις τις υποσχέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις παρελθοντικές επαναφορές αυτό το διάστημα.

 

Παρθένος
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η πρώτη μέρα του νέου μήνα, καθώς το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και φέρνει επιτυχία στις υποθέσεις σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό στα εργασιακά και μην αναλώνεις ώρες και ενέργεια σε δευτερεύουσας σημασίας υποθέσεις. Ευκαιρία απόψε να προκαλέσεις μια ουσιαστική κουβεντούλα με τον αγαπημένο σου που θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και τηλέφωνα δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

 

Ζυγός
Μιας και οι ευαισθησίες σήμερα έρχονται στην επιφάνεια είναι ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ισχυρή διαίσθησή σου βοηθά στο να αποφύγεις κακοτοπιές και λανθασμένες ενέργειες και αποφάσεις. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός και τα έντονα συναισθήματα σου δίνουν μια ισχυρή τόνωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις ελπίδες σε παράλληλες καταστάσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς.

 

Σκορπιός
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να υποστηρίξεις τις απόψεις σου και να πείσεις τους συνομιλητές σου με ευκολία. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά και έκφρασέ τες, έστω κι αν κάποιοι διαφωνούν στην αρχή μαζί σου. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου δείχνει ενδιαφέρον κυρίως ερωτικό. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου σε απασχολεί έντονα και σκέφτεσαι να κάνεις μια κίνηση προσέγγισης.

 

Τοξότης
Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και τις επιδιώξεις σου. Ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά επίσης σε επιβεβαιώνουν για τις επιλογές σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες απόψε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και τον εντυπωσιάζεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα φέρνει στο δρόμο σου και εξαιρετικές γνωριμίες.

 

Αιγόκερως
Ευχάριστη αν και με πολλές υποχρεώσεις προβλέπεται η μέρα σου, καθώς το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα σε γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σου δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτείς ευκολότερα νέες προτάσεις και συνεργασίες στα επαγγελματικά. Απόψε είναι κατάλληλη η βραδιά για να πεις αυτά που θέλεις στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

 

Υδροχόος
Η ευελιξία και η ευστροφία σου σήμερα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σου. Φρόντισε τις εκκρεμότητές σου στα εργασιακά και μην τρομάζεις με τις αλλαγές που προκύπτουν. Θα αποδειχτούν για καλό σου αν δείξεις ψυχραιμία. Πρόσθεσε πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να σε ξαφνιάζει ευχάριστα.

 

Ιχθείς
Επιτυχία προβλέπεται να έχεις σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις, καθώς η αποφασιστικότητα και η λογική σου βοηθούν στο να κινήσεις σωστά τα νήματα. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα στα εργασιακά. Εντάσεις και τσακωμούς άφησέ τα πίσω σου και χάρισε μια ρομαντική βραδιά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες, ευχάριστες γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα γεμίζουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.