Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

H ανανέωση και η λάμψη ξεκινούν από το…κεφάλι. Απόδειξη το Πιο Must Hair Event!

H ανανέωση και η λάμψη ξεκινούν από το…κεφάλι. Απόδειξη το Πιο Must Hair Event!

Με την έλευση του Φθινοπώρου συνήθως οι περισσότερες γυναίκες ζητάμε μια ανανέωση στα μαλλιά μας. Να αλλάξουμε χρώμα ή κούρεμα. Να δοκιμάσουμε νέα χτενίσματα. Φυσικά κάθε σεζόν μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορες προτάσεις.

Οι διάσημοι κομμωτές παρουσίασαν τα νέα trends της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών. Τα βασικά χρώματα, τα κυρίαρχα γυναικεία κουρέματα, αλλά και τα χτενίσματα που θα δούμε ποικίλουν από διαχρονικά εώς άκρως μοντέρνα και τολμηρά, τα γνωστά ως top trends.

Έτσιι και η Άννα Λάμπρου Coiffure μαζί με την ομάδα της στις 25 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο event, που διοργάνωσαν, μας παρουσίασαν την 1η τους Collection από χρώματα, κουρέματα και χτενίσματα, με προτάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020. Τις νέες βαφές μαλλιών, τα κορυφαία κουρέματα αλλά και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών που είναι φέτος must.

Πριν επιλέξετε οποιαδήποτε αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο στυλ σας, στα χρώματα και στο σχήμα του προσώπου σας. Μην τολμήσετε οτιδήποτε extreme εάν δεν είστε σίγουρες! Να θυμάστε ότι πάνω από όλα για να είμαστε όμορφες πρέπει να είμαστε…εμείς, κι αυτό είναι πάντα η τοπ τάση της μόδας.

H Άννα Λάμπρου και η ομάδα της είναι εκεί για να μας κάνει να νιώσουμε ξεχωριστές!

Άννα Λάμπρου Coiffure
Λεωφ. Μαραθώνος 32 (21,39 km)
19009 Πικέρμι
210 603 6460

 

https://www.likewoman.gr/lw-beauty/mallia/must-hair-event-trends-2019-2020.html

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.