Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Οι ήρωές μας

Οι ήρωές μας

Κάθε χρόνο, στις 7 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δε γιορτάζουμε μόνο αυτή την ημέρα πλέον όμως. Γιατί οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, μαίες, επιστήμονες και ερευνητές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για εμάς, προστατεύοντάς μας και σώζοντας τις ζωές των συνανθρώπων μας. Σ’αυτούς τους ανθρώπους, αξίζει ένα τεράστιο μπράβο.

Καταλαβαίνουμε ότι με κίνδυνο της δικής τους ζωής, βρίσκονται στο μέτωπο της μάχης και το έργο που επιτελούν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Καθημερινά αγωνίζονται ενάντια στον COVID-19 προσφέροντας, περίθαλψη και φροντίδα στους ασθενείς που νοσούν.

Κάθε μέρα είναι αφιερωμένη σε σας, σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό! Σας ευχαριστούμε! Σας στηρίζουμε και σας χειροκροτούμε. Είστε ήρωες στις καρδιές μας! Αποτελείτε μία τεράστια δύναμη και είναι αξιέπαινη η ανταπόκρισή σας σε κάθε νέα πρόκληση.

Οι άνθρωποι αυτοί στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα. Η συμβολή τους στην κοινωνία, η ελπίδα που δίνουν, μπορούν να εμπνεύσουν τον καθένα από εμάς. Καλούνται τώρα να αναλάβουν δράση και να επωμίζονται όλο το βάρος της ευθύνης της υγείας μας, ακόμα και όταν εργάζονται επί ώρες και κινδυνεύουν από μολύνσεις. Συμπαραστέκονται στους ανθρώπους την ώρα που φεύγουν από την ζωή μακριά από τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Εύχομαι και ελπίζω, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και άλλες απώλειες. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες και τις συμβουλές του Υπουργείου Υγείας και να τα καταφέρουμε να νικήσουμε τον αόρατο αυτό εχθρό! Ας μείνουμε, όλοι ενωμένοι στα σπίτια μας, ασφαλείς με τα παιδιά μας και ας προσευχηθούμε, να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!

Παναγιώτα Κυριάκου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.