Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Μεσοθεραπεία: μια θεραπεία…θαύμα!

Μεσοθεραπεία: μια θεραπεία…θαύμα!

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος, κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελόνων διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

Όταν απλώνουμε μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό ποσοστό της απορροφάται και η απορρόφηση εξαρτάται από πολλούς παραγοντες (π.χ. μέγεθος μορίου της ουσίας, κατάσταση επιδερμίδας, υγρασία κλπ).

Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.

Στο χόριο οι πολλαπλοί μικροτραυματισμοί κινητοποιούν το μηχανισμό επούλωσης του.

Τοπικά δημιουργείται μικροαιμορραγία, άσηπτη φλεγμονή και επακόλουθη παραγωγή αυξητικών κυτταρικών παραγόντων.

Όλα αυτά οδηγούν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή μορίων κολλαγόνου και ελαστίνης, πρωτεογλυκανών και άλλων δομικών πρωτεϊνών του στρώματος.

Βέβαια απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες ώστε να συνεχιστεί η ιστική αναδόμηση και να προκληθεί κολλαγονογένεση, η οποία είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο.

Αυτό μεγιστοποιει το αποτέλεσμα των θεραπειών μας

Η Μεσοθεραπεία προσφέρει Φρέσκο, Ενυδατωμένο και Νεανικό Πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και άλλα ζωτικά ιχνοστοιχεία.

 

 

Πώς εφαρμόζεται;

Η Μεσοθεραπεία προσώπου, όπως αναφέραμε ήδη, είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

 

Η έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτούς νυγμούς , για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.

Το μείγμα των συστατικών που εγχύεται περιέχει:

  • Bιταμίνες όπως η Vitamin C και η Vitamin A, που έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
  • Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση.
  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.
  • Αμινοξέα που βοηθούν στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στο Πρόσωπο, στην Περιοχή γύρω από τα Μάτια, στον Λαιμό και το Ντεκολτέ.

Αμέσως μετά από τη θεραπεία μπορεί να τοποθετηθεί ένα δροσερό επίθεμα ή μία μάσκα, ώστε να ανακουφίσει ένα ήπιο αίσθημα καύσου που πιθανόν να υπάρχει.

Ποιες είναι οι ενδείξεις;

  • Ανανέωση της επιδερμίδας
  • Αντιγήρανση
  • Βαθιά ενυδάτωση του δέρματος
  • Πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων και κατόπιν για την διόρθωση λεπτών ρυτίδων
  • Διόρθωση ουλών ακμής
  • Δυσχρωμίες

 

5 Πράγματα για τη Μεσοθεραπεία προσώπου

1. Η Μεσοθεραπεια προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς είναι δημοφιλής ακόμα και σε νεαρά άτομα που θέλουν να προσφέρουν extra ενυδάτωση στο πρόσωπό τους αλλά και να καθυστερήσουν τη γήρανση.

2. Τα συστατικά της μεσοθεραπείας εισφέρουν στην ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κινητοποιείται ο μηχανισμός που προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών και αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης προσφέροντας ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

3.Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ το θεραπευτικό πρωτόκολλο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας.

4. Δεν προκαλεί παρενέργειες και το δέρμα δεν απαιτεί ειδική φροντίδα μετά την εφαρμογή της θεραπείας και έτσι επιστρέφετε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

5. Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας διατηρείται για 2 έως 3 μήνες.

 

Στο Φ House of Beauty, η Άντρη Ζαχαρία, αναλαμβάνει προσωπικά και εξατομικευμένα την περιποίηση του προσώπου μας με γνώση, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο  25 311755 / 96 8905894.

 

Φ House of Beauty
Tηλ. 25 311755, 96 8905894

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.