Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Ξεκινάμε κάθε Δευτέρα με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και δυναμικά και έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τους άλλους σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς και να μοιραστείς σκέψης και απόψεις. Οικογενειακά θέματα ίσως χρειαστούν μια αναθεώρηση καθώς δίνεις περισσότερη σημασία σε μικρές λεπτομέρειες που μέχρι χθες πιθανά να θεωρούσες ασήμαντες. Οι επιλογές και οι αποφάσεις σου στα εργασιακά πιθανά να επηρεαστούν από κάποιες ανασφάλειές σου που περιστασιακά έρχονται στην επιφάνεια. Διαχειρίσου με ωριμότητα τη σχέση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, η εικόνα σου είναι ακαταμάχητη και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Ταύρος

Οι συγκυρίες καθώς και οι πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας σε ευνοούν και σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές ανάγκες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καθώς κυλούν οι μέρες νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς με παρελθοντικές επαγγελματικές εκκρεμότητες. Οι συζητήσεις που θα διατηρηθούν σε έναν ήρεμο τόνο θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε συμπεράσματα, πληροφορίες, ίσως και σε αποφάσεις. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου βρίσκεις χρόνο για τον αγαπημένο σου καθώς νιώθεις την ανάγκη να εισπράξεις επιβεβαίωση και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά, ίσως καρμική, κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί και δεν παύεις να ψάχνεις τρόπους προσέγγισής της.

Δίδυμοι

Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και την ανάγκη να διαφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθιστώνται δίνοντάς σου την ευκαιρία να δράσεις. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν καθώς η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει.

Καρκίνος

Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις στιγμές έντασης. Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση και εσωτερική ηρεμία. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον και να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων

Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργούν την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και κίνησε τα σχέδια σου βήμα βήμα. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες.

Παρθένος

Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεών σου με επιτυχία. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξή σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που φροντίζει για σένα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Οι όψεις της Αφροδίτης ευνοούν αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Τοξότης

Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος

Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην χώνεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσο ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και τον μεγάλο έρωτα.

Υδροχόος

Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου είναι ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές σου δυνατότητες βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις κάποιες διαφωνίες. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό.

Ιχθείς

Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια, για αυτό και η προτεραιότητά σου είναι να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη σε γεμίζει δώρα για τη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου και μην αρνείσαι κοινωνικές προτάσεις.

 

Πηγή: tlife.gr

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.