Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Τελειώνει κι ο Οκτώβρης σιγά σιγά, ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου. Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά καθώς διαπιστώνεις πως οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να επιδείξεις τις ικανότητες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα εξέλιξης και διεκδίκησης. Από το τέλος της εβδομάδας το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει την ενέργεια σου. Η Αφροδίτη και οι όψεις που σχηματίζει χρωματίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου, καθώς έχετε τη διάθεση να προσθέσετε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία ή ένα παλιό ειδύλλιο μην αποκλείεις να επανεμφανιστεί και να σε ξαφνιάσει.

Ταύρος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 28/10 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις σου κυρίως στα επαγγελματικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σου, να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Αν νιώσεις πως πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας σου εμπιστεύσου το ένστικτο σου. Όμως σε καμία περίπτωση μην χάσεις ευκαιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Πιθανές αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και καλή διάθεση. Εάν είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διπλωματία και στρατηγική. Πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις που θα προκαλέσουν αποστάσεις κάτι που δεν θέλεις σε καμία περίπτωση.

 

Δίδυμοι

Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η εβδομάδα σου με ιδιαίτερη έμφαση τις διαπροσωπικές σχέσεις σου που βελτιώνονται και σου δημιουργούν το αίσθημα υποστήριξης. Αξιοποίησε σωστά το χρόνο σου στα εργασιακά και μην παρασύρεσαι από τους αργούς ρυθμούς που επικρατούν. Προετοιμάσου για το διάστημα που οι υποχρεώσεις σου ανεβαίνουν με τον Άρη στο τέλος της εβδομάδας να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει πραγματικά να σου κινεί το ενδιαφέρον, σαν να τον γνώρισες εχθές. Παίρνεις πρωτοβουλίες, γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο διεκδικητική μαζί του. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον κάτι νέο ή κάτι διαφορετικό κινεί το ενδιαφέρον σου.

 

Καρκίνος

Καιρός να απαλλαγείς από το άγχος καθώς έχεις καταφέρει και με αρκετή προσπάθεια βέβαια, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και πλέον να κινούνται με τους ρυθμούς και τα αποτελέσματα που θέλεις. Βέβαια θα χρειαστεί να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μιας και από το τέλος του μήνα θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση για καλύτερα αποτελέσματα και ευνοϊκότερες εξελίξεις. Ένα πιο αισιόδοξο διάστημα ξεκινά για την πορεία των εργασιακών και την καριέρα σου. Έχεις τη δυνατότητα, την επιθυμία αλλά και τη διάθεση να αφιερώσεις ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να παρθούν αποφάσεις που θα επισφραγίσουν το αμοιβαίο συναίσθημα. Εάν είσαι μόνη, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10 φέρνει εκπλήξεις και ενδιαφέροντα καθώς και νέα ξεκινήματα.

 

Λέων

Νιώθεις αρκετά κουρασμένη κι αυτή τη βδομάδα αναζητάς τρόπους ή δραστηριότητες χαλάρωσης, γνωρίζοντας ότι μπροστά σου έχεις ένα αρκετά απαιτητικό διάστημα, προκειμένου να ακολουθήσεις και να υπηρετήσεις την υλοποίηση των στόχων σου. Επιδίωξε συζητήσεις και συναντήσεις στα εργασιακά καθώς διανύεις ένα ευνοϊκό διάστημα και η φωνή σου ακούγεται. Διατήρησε το καλό συνεργασιακό κλίμα και στιγμές έντασης προσπέρασε τες και αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Η διάθεση και η επιθυμία σου να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου πιάνει τόπο. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσμένει τα καλέσματα σου. Εάν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει.

 

Παρθένος

Το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητα σου αυτήν τη βδομάδα, όμως παραδέξου ότι η τελειομανία σου σε οδηγεί σε αυτό. Αντικρουόμενα συναισθήματα, ανάγκες αλλά και συναισθήματα σε θέλουν σε απόλυτη εγρήγορση. Φρέσκιες ιδέες, όχι εύκολα πραγματοποιήσιμες στα εργασιακά σου γίνονται εμμονή, όμως θα πρέπει να μάθεις να είσαι υπομονετική και να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία λειτουργεί βοηθητικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτές τις μέρες έχετε τη δυνατότητα να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον, να μοιραστείτε σκέψεις και επιθυμίες και να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

 

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται υπομονή και πίστη στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αυξάνονται όμως έρχονται και στο προσκήνιο παλιές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις χωρίς άγχος αρκεί να οργανωθείς περισσότερο. Συζητήσεις που αφορούν στις οικονομικές απολαβές σου χρειάζονται προσοχή και διπλωματία. Κάποιες εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου διαχειρίσου τες με υπομονή. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο και τα πράγματα ή οι συνθήκες γίνονται ευνοϊκότερες. Εάν είσαι μόνη, με ένα άτομο του παρελθόντος δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά. Το θέμα είναι να πληρεί τις προϋποθέσεις σου και να μην κάνεις υποχωρήσεις.

 

Σκορπιός

Έντονη κινητικότητα σημειώνεται στα σχέδια σου αυτήν τη βδομάδα και για αυτό σε προειδοποιεί και η διαίσθηση σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρη περνά στο δικό σου ζώδιο και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου για επιτυχία και δράση. Δώσε λίγο χρόνο στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Κάποιες καταστάσεις μπορεί ακόμα να σου φαίνονται μπερδεμένες όμως καθώς κυλούν οι μέρες το κλίμα αποκαθίσταται. Οπλίσου με υπομονή λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις. Είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να αποκαταστήσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Οι συνομιλίες ευνοούνται και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή. Εάν είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς ενδοιασμούς χρησιμοποιώντας την ακαταμάχητη γοητεία που σου χαρίζει ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο.

 

Τοξότης

Οι όψεις της Αφροδίτης αυτήν τη βδομάδα ευνοούν τα σχέδια σου και ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Αυτές τις μέρες μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, να πείσεις και να κερδίσεις συμμάχους. Οι όποιοι προβληματισμοί σου στα εργασιακά επιλύονται και οι λύσεις τους σου δίνουν νέα κίνητρα και ερεθίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας μια εσωστρέφεια σε απομακρύνει επικοινωνιακά από συναδέλφους, όμως αποδεικνύεται για καλό σου. Η σωστή και δίκαιη επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε θέματα και πιθανές παρεξηγήσεις . Να έρθετε πιο κοντά, να μοιραστείτε σκέψεις, ιδέες και επιθυμίες. Εάν είσαι μόνη, οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές ή εκτιμήσεις.

 

Αιγόκερος

Η εβδομάδα σου ξεκινά δημιουργικά και ευχάριστα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με θέματα που αφορούν στον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Μην σπαταλάς χρήματα προκειμένου να ευχαριστήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί θα σου λείψουν στη συνέχεια. Η αναμόχλευση των λαθών σου στα εργασιακά μειώνει την ενέργεια σου για αυτό καλό θα ήταν να κοιτάς μπροστά και να μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Οι συναισθηματικές ανάγκες σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες και σε παρακινούν να πάρεις αποφάσεις που πιθανά το προηγούμενο διάστημα φοβόσουν ή απέφευγες. Εάν είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα να είσαι σίγουρη πως φέρνει εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες.

 

Υδροχόος

Εξοικονόμησε χρόνο τις επόμενες μέρες για τον εαυτό σου, τη χαλάρωση, την ξεκούραση και αποφόρτιση σου, καθώς το επόμενο διάστημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και δεν φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα αναβολής. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια επαγγελματικά αδιέξοδα. Πάντα υπάρχει μια θετική πλευρά και τρόπος αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος. Ο ερωτικός και συναισθηματικός σου τομέας έρχεται για να σε αποζημιώσει. Περνάς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, γεμάτες πάθος, ρομαντισμό και εποικοδομητικές επικοινωνίες. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία κερδίσει την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον σου με την πρώτη ματιά. Βέβαια δεν θα ήταν κακό να είσαι λίγο επιφυλακτική.

 

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα εστιάζεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Έχεις την ανάγκη να ανατροφοδοτήσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και δεν διατίθεσαι να παραμερίσεις αυτή την ανάγκη σου. Αρκετό άγχος έχεις να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά με έκτακτες υποχρεώσεις και υποθέσεις που δεν σηκώνουν αναβολή. Προγραμμάτισε και οργάνωσε τους χρόνους και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Θέλεις να μείνετε οι δυο σας με τον αγαπημένο σου, να μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες και ρομαντικές, τρυφερές στιγμές. Εάν είσαι μόνη, ένας θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και σε ενθουσιάζει.

 

πηγή: tlife.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.