Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ερμής αυτήν τη βδομάδα επανέρχεται σε ορθή πορεία κι αυτό πραγματικά είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Στις 20/10 η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα με τον Ζυγό δημιουργεί κάποια εμπόδια που αφορούν στον εργασιακό σου τομέα. Σε κάθε περίπτωση διατήρησε την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα σου και μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς να είσαι βέβαιη για το αποτέλεσμα. Απόφυγε διαφωνίες τόσο με συνεργάτες, όσο και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αφήνεις τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου να παρεκτραπούν. Ευχάριστες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες που πιθανά σε απογοήτευσαν αρχίζουν να εξελίσσονται ικανοποιητικά.

 

Ταύρος

Τα πράγματα και οι υποθέσεις σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και να εξελίσσονται ίσως και με καλύτερο τρόπο από ότι υπολόγιζες, καθώς ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία. Η Πανσέληνος στις 20/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες έτσι ώστε να δρομολογήσεις και τα προωθήσεις τα σχέδια σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα συμβάλει σε αυτό κι έτσι ξαναβρίσκεις τη φόρμα σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Όσο για σένα που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον βάζοντας τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

 

Δίδυμοι

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα διαπιστώσεις πως είναι ευκολότερο να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Ο κυβερνήτης σου επανέρχεται σε ορθή πορεία βάζοντας τέλος σταδιακά σε εμπόδια, καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού πιθανά να επηρεάσει τις σχέσεις σου με φιλικά σου πρόσωπα. Το καλό εργασιακό κλίμα επανέρχεται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα παρά το φόρτο εργασίας σου να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Αν και περιορισμένος ο χρόνος σου καταφέρνεις να αφιερώσεις αρκετό και ουσιαστικό στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες αρχίζουν να εξελίσσονται κι αυτό επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

 

Καρκίνος

Οικογενειακά θέματα και σπιτιού που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά. Η Πανσέληνος την ίδια ακριβώς μέρα που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία δημιουργεί αντιπαραθέσεις και εγωιστικές συμπεριφορές κυρίως από τη δική σου πλευρά. Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να ηρεμήσεις και όχι να ανοίξεις νέα μέτωπα. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με καλή διάθεση και χιούμορ. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου αποκαθίσταται κι έτσι έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε κοινά θέματα και προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού που  φέρνει ευκαιρίες και εξελίξεις σε πρόσφατες ή και παλιές  γνωριμίες.

 

Λέων

Αντιπαραθέσεις και εμπόδια παίρνουν τέλος αυτήν τη βδομάδα κι έτσι μπορείς να οργανωθείς και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ωστόσο χρειάζονται προσοχή, καθώς η Πανσέληνος στις 20/10 δημιουργεί ή διατηρεί κάποιες εντάσεις. Μείνε μακριά από παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στα εργασιακά. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις που εκκρεμούν και βρες τις ισορροπίες σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου εάν διαπιστώσεις πως πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Καιρός να σηκώσετε λευκή σημαία με τον αγαπημένο σου και να πλησιάσετε ξανά ο ένας τον άλλον γλυκά και τρυφερά. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει τύχη και εύνοια. Έτσι προετοιμάσου για εκπλήξεις και αποκαταστάσεις.

 

Παρθένος

Οι λύσεις που περίμενες εναγωνίως και αφορούσαν πιθανά οικονομικά θέματα έρχονται φυσικά με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20/10. Την ίδια ακριβώς μέρα ωστόσο πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού η οποία εντείνει τις ανασφάλειες σου γύρω από τα οικονομικά για λίγο ακόμα. Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Λάβε υπόψη σου όμως πως θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα διευκολύνουν τους στόχους σου κυρίως με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αποκαθίσταται κι έτσι μπορείτε να βρείτε δραστικές λύσεις στα όσα νιώθετε να σας απασχολούν και δημιουργούν σύννεφα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ευκαιρίες και γνωριμίες σου αποδεικνύουν περίτρανα τα πόσα αξίζεις πραγματικά.

 

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα έχει τα καλά και τα δύσκολα της, καθώς ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο επανέρχεται σε ορθή πορεία. Μπορείς ευκολότερα να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου όμως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου συνεχίζουν να χρειάζονται την προσοχή σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και μην επιτρέψεις να κλονιστούν σημαντικές για τα μελλοντικά σχέδια σου σχέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δημιουργεί την ανάγκη να επιβληθείς τόσο σε γενικότερες σχέσεις σου όσο και στις συναισθηματικές. Για αυτό σε συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αν χρειαστεί κάνε ένα βήμα πίσω. Εάν είσαι μόνη, η εικόνα ή οι απόψεις σου για κάποιες πρόσφατες γνωριμίες αλλάζουν. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις με αντικειμενικότητα σε τι αξίζει να αφοσιωθείς και τι όχι.

 

Σκορπιός

Κάποια ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα τώρα με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία μπορούν να διευθετηθούν ευκολότερα, για αυτό ξεκίνα αισιόδοξα και δυναμικά τη βδομάδα σου. Η Πανσέληνος στις 20/10 ανακατεύει τα συναισθήματα σου και πιθανά να σε κάνει υπερευαίσθητη ή  ευέξαπτη. Στις 23/10 όμως που ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο στρέφει όλα τα φώτα επάνω σου. Οι κόποι  και οι προσπάθειες σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Φρόντισε μόνο να απαλλάσσεσαι από εκκρεμότητες και όχι να τις αυξάνεις. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να  αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές και νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο. Βέβαια με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο από αυτή τη βδομάδα  η λάμψη σου ενισχύεται κι έτσι γίνεσαι η πρωταγωνίστρια.

 

Τοξότης

Η επικοινωνία βελτιώνεται από τις 20/10 καθώς ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Η καθημερινότητα σου λειτουργεί πιο ήσυχα και οργανωμένα και οι υποθέσεις σου προωθούνται ευκολότερα. Στιγμές έντασης ωστόσο δημιουργεί η πραγματοποίηση της Πανσελήνου την ίδια ακριβώς μέρα, που όμως μπορείς να διαχειριστείς έξυπνα και να μην επιτρέψεις να διαταραχθούν οι σχέσεις σου.  Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου χρειάζονται προσοχή καθώς υπάρχει η τάση να επανέρχονται εκκρεμότητες στο προσκήνιο. Μην μεγενθύνεις καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Στόχος σου είναι να βελτιώσεις τη σχέση σας και όχι να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια στη ζωή σου και αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου. Έχεις σπαταλήσει ήδη πολύ ενέργεια στο παρελθόν.

 

Αιγόκερος

Αυτήν τη βδομάδα ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου έτσι ώστε να διατηρήσεις τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα ασφαλή. Σε αυτό βοηθά βέβαια και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20/10 που αποκαθιστά κατά κάποιον τρόπο την επικοινωνία. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα εργασιακά καθώς και πιθανές νέες προτάσεις. Για ένα μικρό ακόμα διάστημα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με παρασκηνιακές καταστάσεις και πηγαδάκια. Η παρορμητικότητα σου χρειάζεται έλεγχο και προσοχή στη σχέση με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και τον αγαπημένο σου. Έχεις τη διάθεση να γεφυρώσεις αποστάσεις όμως παρασύρεσαι και λες πράγματα που δεν πρέπει. Εάν είσαι μόνη, ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 φέρνει ευκαιρίες και τη δυνατότητα να ξεκινήσεις κάτι σταθερό. Μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη.

 

Υδροχόος

Καιρός αυτήν τη βδομάδα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους καθώς ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 20/10. Έτσι έχεις την ευκαιρία και δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ακριβώς μέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού και ίσως επανέλθουν καταστάσεις ή και μνήμες του παρελθόντος. Έντονη και δραστήρια προβλέπεται η εβδομάδα σου στα εργασιακά. Δεν αποκλείονται νέες προτάσεις οι οποίες όμως χρειάζονται προσοχή ως προς τα ψιλά γράμματα. Αν και η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται παρόλα αυτά υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξεις για την αποφυγή παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων. Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να πληρεί τις προϋποθέσεις σου και να κινεί το ενδιαφέρον σου.

 

Ιχθείς

Οι ανησυχίες σου ηρεμούν από αυτήν τη βδομάδα καθώς οι εξελίξεις που περίμενες με αγωνία καταφθάνουν. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο γύρω σου και να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και πως να το κατακτήσεις.  Σε αυτό συμβάλει και η Πανσέληνος στις 20/10 καθώς διαγράφει αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Η επικοινωνία στα εργασιακά αποκαθίσταται κι έτσι μοιράζεσαι σκέψεις και απόψεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Έχεις να λαμβάνεις θετικά και υποστηρικτικά σχόλια που επαναφέρουν την αποφασιστικότητα και τη δυναμική σου. Έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου και να περάσετε καλά μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, τα κριτήρια σου απέναντι σε νέες γνωριμίες είναι πιο αντικειμενικά και δίκαια.

 

Πηγή: tlife.gr

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.