Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια και Αρνητικές Σκέψεις

Ζώδια και Αρνητικές Σκέψεις

Οι αρνητικές σκέψεις τρυπώνουν σαν τα ποντίκια στο μυαλό και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις τις καταστάσεις αλλιώς, συνήθως σε ακινητοποιούν και σε κάνουν να αγχώνεσαι ακόμα και για τα απλά, καθημερινά πράγματα… Αρκετές στιγμές είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι ασυνείδητες, έτσι λοιπόν δεν μπορούν εύκολα να ξορκιστούν και να φύγουν μακριά. Εμείς όμως, θα σας βοηθήσουμε να διακρίνετε ποιες είναι οι αρνητικές σας σκέψεις, διαβάζοντας παρακάτω το ζώδιο σας.

Κριός
Η μόνιμη αρνητική σκέψη του Κριού είναι να μην χάσει τα «πρωτεία», να μην γίνει κάτι και εντέλει έρθει σε 2η ή σε 3η θέση, τόσο στην δουλειά του όσο και στην προσωπική του ζωή. Δεν του αρέσει να χάνει και αυτός είναι ένας συχνός φόβος που τον κάνει να λειτουργεί επιθετικά, θυμωμένα και νευρικά!

Ταύρος
Οι αρνητικές σκέψεις του Ταύρου, συνδέονται άμεσα με την υλική και την συναισθηματική σταθερότητα. Σκέφτεται τι θα γίνει αν του τελειώσουν τα χρήματα, φοβάται μην χάσει κάτι που του ανοίγει, αναστατώνεται αν νιώσει ότι τα άτομα που αγαπά μπορεί να τον προδώσουν! Οτιδήποτε φέρνει σε ανασφάλεια την τσέπη ή την καρδιά του, τον οδηγεί σε έναν λαβύρινθο αρνητικών σκέψεων.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ο άνθρωπος που σκέφτεται πολύ, αναλύει μέσα στο μυαλό του τα πάντα και το γεγονός αυτό τον οδηγεί πολλές φορές στο άγχος. Συνήθως δεν κάνει αρνητικές σκέψεις, αυτό όμως που μπορεί να τον καταβάλει και να τον βυθίσει στην αρνητικότητα είναι αν νιώσει ότι δεν είναι ελεύθερος, ότι δεν μπορεί να κινηθεί με τον τρόπο που θέλει. Επιπλέον οι αρνητικές του σκέψεις αφορούν κυρίως τις στιγμές που ο ίδιος είναι σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο αποφάσεις.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, έχει πολλές αρνητικές σκέψεις στο διάστημα μίας ημέρας. Οι ανασφάλειές του είναι αυτές που τον οδηγούν στην ευαισθητοποίηση και στην αρνητικότητα των σκέψεων του. Φοβάται να μην χάσει αυτούς που αγαπά, ανησυχεί μην πάθουν κάτι οι δικοί του, τον τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να τον βλάψει ή να τον ατιμήσει.

Λέων
Οι αρνητικές σκέψεις του Λέοντα περιστρέφονται γύρω από την εικόνα του … Τον ρίχνει πολύ η σκέψη ότι μεγαλώνει, δεν θέλει να γεράσει, φοβάται τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου. Οι αρνητικές σκέψεις του όμως πολλές φορές περιστρέφονται και γύρω από τον έρωτα, όπου όταν νιώσει ότι αυτό το συναίσθημα λείπει από τη ζωή του τότε βυθίζεται σε μία βαθιά μελαγχολία.

Παρθένος
Ο Παρθένος κάνει πολλές αρνητικές σκέψεις που αφορούν την υγεία τόσο την δική του όσο και των οικείων του προσώπων. Φοβάται να μην πάθει κανείς τίποτα έτσι λοιπόν αγχώνεται πολύ συχνά για απλά μικρά πράγματα ή για μικρές αδιαθεσίες που τις μεγαλοποιεί, από την ανησυχία του να μην συμβεί κάτι κακό!

Ζυγός
Ο Ζυγός φοβάται ένα πράγμα… την μοναξιά, έτσι λοιπόν οι αρνητικές του σκέψεις αφορούν κυρίως τον τομέα των σχέσεών του! Σκέφτεται τι θα γίνει αν θα χάσει την αγάπη του συντρόφου του, αν χωρίσει, αν μείνει στο ράφι και δεν παντρευτεί , αν θα μείνει μόνος στη ζωή … Επιπλέον, όταν βλέπει την ζυγαριά να ανεβαίνει, ή τις πρώτες άσπρες τρίχες να κάνουν την εμφάνισή τους, τότε βυθίζεται σε μία ακατάσχετη μελαγχολία !

Σκορπιός
Όπου αρνητικές σκέψεις και ένας Σκορπιός από δίπλα αφού είναι χαρακτηριστικά το ζώδιο που βυθίζεται στην αρνητικότητα των πολλαπλών και πολύπλοκων ιδεών που στέκονται με εμμονή στο μυαλό του! Η πηγή αυτών των σκέψεων είναι στον βαθύ φόβο που έχει για το τέλος, τον θάνατο, την ολοκλήρωση … Σκέφτεται αρνητικά όταν νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων (ή και των σχέσεων γύρω του)!

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που σπάνια θα σκεφτεί αρνητικά, είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας. Ωστόσο όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και αυτός έχει τις δικές του ευαίσθητες στιγμές…Σκέφτεται αρνητικά όταν βλέπει ότι οι καταστάσεις γύρω του είναι μπλοκαρισμένες, παγιδευμένες και όταν δεν υπάρχει προοπτική. Σκέφτεται αρνητικά όταν οι πιέσεις της ζωής δεν του αφήνουν μεγάλα περιθώρια ελευθερίας. Σκέφτεται αρνητικά όταν βλέπει ότι τα χρόνια περνούν και δεν υπάρχει εξέλιξη …

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι από την φύση του ένας άνθρωπος που βυθίζεται στις σκέψεις του και παρασύρεται από το μυαλό του σε αρνητικές σκέψεις οι οποίες αφορούν κυρίως τον χρόνο, την καταξίωση και την πρόοδο της ζωής του! Ανησυχεί για την καριέρα του και κάνει πολλές αρνητικές σκέψεις που αφορούν την εξέλιξη της. Ανησυχεί όμως και για το τι θα πει ο κόσμος έτσι λοιπόν πολλές φορές αγχώνεται από αρνητικές σκέψεις που αφορούν λόγια, κουτσομπολιά, παρασκήνιο …

Υδροχόος
Ο Υδροχόος συνήθως κάνει αρνητικές σκέψεις που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας, την εξέλιξη που έχουμε όλοι μας ως κάτοικοι αυτού του πλανήτη … Αναστατώνεται όταν βλέπει ανθρώπους να υποφέρουν, να μην έχουν να φάνε ή όταν καταστρέφεται η φύση και το περιβάλλον. Όλα αυτά τον κάνουν να μπλέκεται σε αρνητικές σκέψεις για το μέλλον και με ένα βαθύ ερώτημα να του γεννιέται «πού πάμε και πού θα καταλήξουμε»;

Ιχθύς
Ο Ιχθύς από την φύση του ευαίσθητος και συναισθηματικός, συχνά βυθίζεται σε αρνητικές σκέψεις, λόγω της υπέρμετρης ανασφάλειάς του. Φοβάται να μην χάσει την αγάπη, να μην μείνει μόνος, σκέφτεται ότι κάποια στιγμή στη ζωή του μπορεί να έχει χάσει τα πάντα… Φοβάται μήπως τα όνειρά του δεν γίνουν πραγματικότητα και στήνει στο μυαλό του πολλά σενάρια που εντέλει τον βυθίζουν ακόμα περισσότερο στο βούρκο των αρνητικών σκέψεων!

Πηγή: oroskopos.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.