Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ζώδια: Αυτή είναι η αιτία που σε κάνει να βγάζεις τον κακό σου εαυτό

Ζώδια: Αυτή είναι η αιτία που σε κάνει να βγάζεις τον κακό σου εαυτό

Υπάρχουν συμπεριφορές που μας αναγκάζουν κατά κάποιο τρόπο να γίνουμε πιο σκληροί, πιο απαιτητικοί, πιο κακοί και πιο δύσκολοι σαν χαρακτήρες και μας κάνουν να βγάλουμε τον “κακό μας εαυτό”!

Στο άρθρο, που ακολουθεί λίγο πιο κάτω, χωρίσαμε τα ζώδια σε ομάδες με βάση αυτό το κοινό χαρακτηριστικό τους και όχι το στοιχείο τους (αέρας, φωτιά, γη, νερό) ή την ποιότητά τους (παρορμητικά, μεταβλητά, σταθερά).

Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Υδροχόος

Ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Υδροχόος θα βγάλουν τον κακό τους εαυτό στους γύρω τους επειδή ο κόσμος ήταν κάποια στιγμή σκληρός απέναντί τους. Η σκληρότητα αυτή είναι που τους κάνει να γίνονται και εκείνοι ακόμα πιο… «άκαρδοι» και «πέτρες».

Κριός, ο Τοξότης και Αιγόκερως

Ο Κριός, ο Τοξότης και Αιγόκερως επιλέγουν το πρόσωπο αυτό, επειδή… έτσι θέλουν να είναι. Δεν δέχονται να δείξουν κάποια αδυναμία γιατί φοβούνται ότι οι άλλοι θα τους… «πατήσουν» αν καταλάβουν το πόσο ευαίσθητοι είναι κατά βάθος.

 

Ζυγός, ο Λέων και ο Ταύρος

Ο Ζυγός, ο Λέων και ο Ταύρος αγαπούν με όλη τους την καρδιά και δίνουν τα πάντα. Είναι φυσικό λοιπόν, κάποια στιγμή στην ζωή τους να προδοθούν. Και τότε είναι που θα τους «γυρίσει το μάτι» και θα αρχίσουν να δείχνουν ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό, ψυχρό, απότομο και ίσως λίγο… κακό.

 

Παρθένος, ο Δίδυμος και ο Σκορπιός

Η Παρθένος, ο Δίδυμος και ο Σκορπιός είναι ζώδια που, όταν στραβώσουν, λειτουργούν με το μυαλό και όχι με την καρδιά τους. Δεν επιτρέπουν πολλά πολλά. Προτιμούν να τους φοβάσαι για να τους σέβεσαι, παρά να νιώσεις οικειότητα μαζί τους και να τους προδώσεις ή να τους «πατήσεις».

 

Πηγή

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.