Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ας ξανασυστηθούμε…

Ας ξανασυστηθούμε…

Ας γνωριστούμε ξανά…

Να, σήμερα ένιωσα την ανάγκη να ξανασυστηθώ. Γιατί κάπου χαθήκαμε. Και για να χρησιμοποιήσω μια κυπριακή φράση, αποφάσισα να σας γράψω το ακόλουθο κατεβατό γιατί καλό θα είναι ορισμένοι να «Κάτσουν τη μμάπα χαμαί».

Ονομάζομαι Γιώτα Ροζάνα λοιπόν. Είμαι όσο γράφει η ταυτότητα μου και είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου από τη Λιβαδειά Βοιωτίας, γνωστή για το ποτάμι της Έρκυνας αλλά και τα σουβλάκια της.

Σπούδασα Ιατρική και αποφοίτησα με έπαινο. Εν συνεχεία, αφιερώνοντας ξανά αμέτρητες ώρες στο διάβασμα αλλά και στο πλευρό των ασθενών, ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στην Πνευμονολογία και εργάστηκα, στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Κύπρο, με ήθος, έχοντας βοηθούς μου 3 πράγματα: τις γνώσεις μου, το στηθοσκόπιό μου και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines).

Πάντοτε ήμουν ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα. Αγάπησα με πάθος το μπαλέτο αλλά δεν το ακολούθησα επαγγελματικά. Ίσως στην επόμενή μου ζωή. Μου άρεσε να γράφω, να εκφράζομαι, να φτιάχνω κοσμήματα και διακοσμητικά με αλπακά και χάντρες. Το επάγγελμά μου ήταν μεν δική μου επιλογή, αλλά τα τελευταία ειδικά χρόνια έκανα συνεχώς σκέψεις και όνειρα…

Μια μέρα, ένα λαμπάκι άναψε ξαφνικά και είχα την ιδέα της δημιουργίας του αγαπημένου μου Angelsworldcy. Έπεσαν όλοι να με φάνε (ευτυχώς είχα τη στήριξη του συζύγου μου), κι εμένα και τις δυο φίλες και συνοδοιπόρους μου τότε Έλβα και Νάνα, λες και θα κάναμε έγκλημα. Ταυτόχρονα έπεσαν και πολλές μάσκες. Δήθεν φίλοι που ευτυχώς αποκάλυψαν το αληθινό τους πρόσωπο. Αλλάξαμε δουλειές και γίναμε πιο δυνατές. Μας στοίχισε ίσως, αλλά από την άλλη είμαστε όλες ευχαριστημένες για το ξεκαθάρισμα που ακολούθησε. Κάθε τοξικούλης και κομπλεξικούλης στη θέση του, μακριά από τις ζωές μας. Αν και μερικοί συνεχίζουν τον πόλεμο. Θα έρθει η μέρα που θα βρουν κι εκείνοι τον «δασκαλό τους», όχι από ο σύμπαν αλλά πιθανότατα από τους ομοίους τους.

Ας έρθουμε τώρα σε ένα ζήτημα που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω προς όλους εσάς, τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με ακολουθούν και με διαβάζουν. Θα ήθελα να σας πω ότι δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι είμαι κάτι που…δεν είμαι. Και δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν ή να ντραπώ για κάτι. Δεν εκμεταλλεύτηκα. Δεν κορόιδεψα. Δεν λειτούργησα με δόλο.

Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είμαι μοντέλο. Ναι, αναρτώ φωτογραφίες με ρούχα ή αξεσουάρ διάφορων ελληνικών brand. Προσπαθώ όσο μπορώ να προβάλω ανθρώπους στους οποίους πιστεύω. Δεν πληρώθηκα ποτέ και δεν ζήτησα τίποτα “τσάμπα”. Ό,τι διαφημίζω το έχω δει, το έχω πιστέψει και το έχω αγοράσει. Αν ποτέ το κάνω επαγγελματικά, θα το δηλώσω ευθαρσώς και θα είμαι καθόλα νόμιμη. Ποτέ “μαύρα” όπως λέει και μια αγαπημένη φίλη…

Η συνεργασία μου με την εταιρεία επικοινωνίας The team, ήταν ένα βήμα που έκανα επειδή μου άρεσε. Και για να μπορέσω να σταθώ δίπλα στον φίλο και συνεργάτη Σωτήρη Παπαδόπουλο, διαβάζω και εκπαιδεύομαι διαρκώς. Μαθαίνω από τους ειδικούς και σε καμία περίπτωση δεν κάνω ούτε θα κάνω τον ειδικό.

Από την ημέρα που δημιούργησα το site αυτό και άρχισα να αλλάζω επαγγελματική πορεία, πέρασαν πολλοί άνθρωποι από τη ζωή μου. Δε θα αναλύσω πόσοι ήταν σωστοί και τι προθέσεις είχαν. Θα πω μόνο ότι είμαι τυχεροί για τους φίλους που έκανα αλλά και για τα μαθήματα που πήρα. Γίνομαι σοφότερη μέρα με τη μέρα. Κι αυτό έχει σημασία.

Αν ενοχλώ κανένα επειδή είμαι δημιουργική, επειδή είμαι αληθινή,  επειδή τολμώ να αφήσω τη σιγουριά και να κυνηγήσω το όνειρο, πραγματικά δε με νοιάζει. Πρόβλημά του. Χαίρομαι που εκεί έξω υπάρχουν 50 άτομα που με αγαπούν και αναγνωρίζουν την αξία μου κι άλλα 50 που «δεν με πάνε μία», όπως λέει ένας φίλος. Γιατί; Γιατί αυτό σημαίνει ότι με παρακολουθούν 100! Αυτό το είχε πει η επιτυχημένη και πανέξυπνη Ελένη Μενεγάκη. Και έχει τόσο δίκιο.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.