Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Αγκαλίτσα κανείς;

Αγκαλίτσα κανείς;

Αν ρωτούσαμε 100 ανθρώπους τι τους έλλειψε περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, πιθανότατα οι απαντήσεις να ήταν ποικίλες. Μεγάλο ποσοστό όμως θα ομολογούσες χωρίς δεύτερη σκέψη ότι του έλλειψε κάτι απλό, άυλο και τόσο μα τόσο σημαντικό. Μια αγκαλιά…

Πολλοί χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους, αποκλείστηκαν μακριά, ακόμη και σε άλλη χώρα. Δεν μπόρεσαν να περάσουν τις διακοπές ή τις γιορτές με τους αγαπημένους τους ή κι αν ακόμη τους είδαν από σχετικά κοντινή αλλά ασφαλή απόσταση, δεν κατάφεραν να τους αγκαλιάσουν.

Ξέρετε πόσο καλό κάνει μια αγκαλιά; Πολύ! Διαβάστε εδώ τα 8+1 οφέλη της αγκαλιάς που θα σας πείσουν! Βέβαια όταν είχα γράψει το άρθρο αυτό δεν υπήρχε κορωνοϊός, περιορισμοί, αποστάσεις, μάσκες και φόβος.

Είμασταν απλά ελεύθεροι να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, είτε χαρούμενα είτε όχι, και να αναζητήσουμε  ή να προσφέρουμε ό,τι ήθελε, ό,τι λαχταρούσε ο καθένας μας σε μια αγκαλιά.

Ελπίζω το μάθημα να το εμπαιδώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Να μη θεωρούμε δεδομένα αυτά που μπορεί εύκολα να γίνουν ζητούμενα και να μην αναβάλουμε, να μην κρυβόμαστε, να αγαπάμε, να εκφραζόμαστε, να συγχωρούμε και να συμπονούμε.

Αν τώρα σας ζητούσα να επιλέξετε μεταξύ ενός πανάκριβου δώρου και μιας αγκαλιάς διαρκείας από εκείνον ή εκείνη που θέλετε, τι θα διαλέγατε; Μη μου πείτε ότι το σκέφτεστε! Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχει μια ψυχή σε αυτόν τον κόσμο που να αξίζει παραπάνω από τα υλικά αγαθά!

Μακάρι να λήξει άμεσα η καραντίνα, η πανδημία, να μηδενιστούν ξανά οι αποστάσεις και να μη χρειαζόμαστε μέτρα προστασίας για να έρθουμε σε επαφή με τους αγαπημένους μας.

Θέλουμε να έρθει η ώρα που θα μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό: “Έλα να σε κάνω μια αγκαλιά…”

Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς! Θα τη γιορτάσουμε προς το παρόν με διαδικτυακές αγκαλιές, μέχρι να είναι εφικτό να σφιχταγκαλιαστούμε! Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αγκαλιάσετε σφιχτά έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο! Τον εαυτό σας!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.