Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

“Έκτακτη συστολή”

“Έκτακτη συστολή”

Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις αν δεν ένιωθα πάλι αυτή την αγωνία που με πιάνει. «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ότι ξεπηδάει από την ψυχή σου.

Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί. Η μάλλον τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά σιγά. Προσπαθούμε να κάνουμε εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μας. Να διαβάσετε τις σκέψεις μας. Να ξυπνήσουμε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να τον κάνουμε να χορεύει ακατάπαυστα. Πολύ απλά. Να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τα κείμενα μας. Να ταυτιστείτε και να προβληματιστείτε, αν σας κάνει κέφι.

Ανοίγω κάθε μέρα την πόρτα της καρδιάς και του μυαλού μου και σας προσκαλώ. Ναι! Καλά ακούσατε! Είστε οι επίσημοι προσκεκλημένοι μου! Σας περιμένω στον κόσμο μου. Σε έναν κόσμο που μοιράζομαι με την καλή και αγαπημένη μου φίλη Έλβα και  με οποίον θεωρεί ότι αξίζει να περάσει το κατώφλι του. Το Angelsworld είναι γεμάτο από την αλήθεια, τα καρδιοχτύπια, την τρέλα και την αγάπη μας. Καλώς να ορίσετε λοιπόν! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.