Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η Moschino παρουσίασε τη νέα κολεξιόν σε πασαρέλα με μαριονέτες

Η Moschino παρουσίασε τη νέα κολεξιόν σε πασαρέλα με μαριονέτες

 Ο οίκος Moschino παρουσίασε την νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 σε μία απρόσμενα μικροσκοπική πασαρέλα για τα δεδομένα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

 

Ο λόγος για αυτό ήταν φυσικά η πανδημία: τα τελευταία σύνολα του πασίγνωστου ιταλικού brand δεν φορέθηκαν φέτος από ακριβοπληρωμένα μοντέλα αλλά από μαριονέτες ύψους μερικών εκατοστών, που περπάτησαν σε έναν αντίστοιχα κοντό διάδρομο, με καλοντυμένα και αναγνωρίσιμα κουκλάκια στις θέσεις των «λαμπερών προσκεκλημένων».

 

Και όλα αυτά σε κλίμακα κουκλοθέατρου.

 

 

 

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Τζέρεμι Σκοτ, απευθύνθηκε για την πρωτότυπη πασαρέλα στο εργαστήριο του Τζιμ Χένσον, σε μία περίοδο που όλοι οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας αναζητούν ευφάνταστους τρόπους για να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους στο κοινό, εξ αποστάσεως.

 

Ο Σκοτ το σκέφτηκε και αποφάσισε να διοργανώσει την κυριολεκτικά μικρότερη πασαρέλα, φροντίζοντας μεταξύ των άψυχων καλεσμένων να κάθονται ομοιώματα διασήμων όπως η μίνι – Άννα Γουίντουρ και ένας κούκλος που έμοιαζε στον εκδότη της Βρετανικής Bogue, Έντουαρντ Ένιφουλ.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τζέρεμι Σκοτ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τζέρεμι Σκοτ

 

 

«Δεν ήταν μόνο τα ρούχα που έπρεπε να παρουσιαστούν σε μικρότερη κλίμακα αλλά και όλα τα αξεσουάρ και όλο το κοινό έπρεπε επίσης να σχεδιαστεί και να ντυθεί» αναλόγως, λέει ο Σκοτ στο CNN Style. Εξίσου μεγάλη φροντίδα δόθηκε και στις λεπτομέρειες του διάκοσμου αφού πάνω από τα ξύλινα μοντέλα έλαμπε ένας μικρός, φωτεινός πολυέλαιος.

 

Τα σύνολα που παρουσιάστηκαν από τις μαριονέτες, θα είναι διαθέσιμα σε κανονικά, ανθρώπινα μεγέθη σε όλα τα καταστήματα.

Backstage στο ντεφιλέ-κουκλοθέατρο

Backstage στο ντεφιλέ-κουκλοθέατρο

Ανάμεσα στα κουκλάκια που παρακολούθησαν το σόου ήταν φυσικά και το ομοίωμα του Σκοτ, που φορούσε ένα εντυπωσιακό στέμμα και ένα λιτό, Moschino t-shirt.

«Όσο κι αν αγαπώ να συνεργάζομαι με μαριονέτες, και όσο υπερήφανος κι αν είμαι για αυτό το σόου, μου έχει λείψει να δουλεύω με αληθινά μοντέλα και η ενέργειά τους. Η ενέργεια του να έχεις ένα πραγματικό κοινό και όλοι να είναι συγκεντρωμένοι. Ελπίζω πολύ σύντομα να μπορώ να το κάνω διά ζώσης».

 

Δείτε την πασαρέλα (από το 1:00)

πηγή: Lifo.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.