Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

GOODBYE ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ, HELLO ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ…

GOODBYE ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ, HELLO ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ…

Τέρμα οι δικαιολογίες! Βρείτε χρόνο να περιποιηθείτε το σώμα σας. Το δέρμα μας είναι το Α και το Ω της ομορφιάς μας. Και όχι μόνο η επιδερμίδα του προσώπου μας αλλά και του σώματος.

Το δέρμα μας , διψά για ενυδάτωση, και αν το περιποιηθούμε, θα μας ανταμείψει με μια όμορφη, απαλή, λαμπερή, σφριγηλή επιδερμίδα. Αν πάλι όχι, τότε θα έχουμε ξηρό και άγριο δέρμα. Το δέρμα μας καθημερινά δέχεται ‘επιθέσεις΄, από τον ήλιο, τη ζέστη, το κρύο, τον αέρα, τη θάλασσα, το χλώριο, και από το πέρασμα του χρόνου. Είναι εκτεθειμένο σε όλους αυτούς τους παράγοντες, με συνέπεια να χάνει την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και την φρεσκάδα του, γι’αυτό και εμείς οφείλουμε να το προστατέψουμε.

Το κυριότερο για ένα υγιές και όμορφο δέρμα είναι η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερό την ημέρα. Πέρα από αυτό, συμβουλή μου είναι να κάνετε μία φορά τη βδομάδα απολέπιση. Θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα,! Έτσι βοηθάτε και προετοιμάζετε το δέρμα σας για την κατάλληλη περιποίηση ενυδάτωσης. Επιλέξτε, ανάμεσα σε κρέμες, λοσιόν, ή έλαια σώματος. Και ναι να το παρακάνετε με την ποσότητα, μόνο καλό θα σας κάνει.

Προσωπικά, φροντίζω να καταναλώνω πολύ νερό, κάνω πολύ συχνά απολέπιση, και μετά από κάθε μπάνιο , κατά προτίμηση σε νωπό ακόμα δέρμα, χρησιμοποιώ μια σούπερ ενυδατική κρέμα ή το αγαπημένο μου λαδάκι σώματος.

Έτσι, έχω πάντα υγιές, σφριγηλό, λαμπερό και απαλό δέρμα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.