Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΩΤΑ

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε!!!

Είμαι η Γιώτα και είμαι…όσο νιώθω (από 18 εώς 42)! Προέρχομαι από την ηρωική Λιβαδειά Βοιωτίας (εκείνη με τα σαράντα παλικάρια). Λατρεύω την κόρη μου, τη σοκολάτα και το μπαλέτο. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ και να εκφράζομαι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Δε μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να με εκμεταλλεύονται. Μπορώ να δώσω και την ψυχή μου στους ανθρώπους που με εκτιμούν και εκτιμώ. Έχω λίγους και εκλεκτούς φίλους που πολλές φορές ανέχονται τη γκρίνια και τις ανασφάλειες μου και υποψιάζομαι ότι με αγαπούν όσο κι εγώ.

Με τη δουλειά μου έχουμε μια σχέση πάθους. Κάποιες φορές την αγαπώ και άλλες πάλι τη μισώ (Θα καταλάβετε εν καιρώ). Έχω σπουδάσει ιατρική και είμαι πνευμονολόγος στο American Medical Centre, στη Λευκωσία.

Με την Έλβα και την Νάνα, περνάμε αρκετές ώρες μαζί κάθε μέρα, συμφωνούμε σε πολλά και διαφωνούμε σε άλλα τόσα, συζητάμε, γελάμε και η ζωή προχωρά με πολύ πολύ ενδιαφέρον. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Στο γυναικοκρατούμενο AngelsWorld θα σας παρουσιάζω τις ιστορίες μου χρησιμοποιώντας τρία “υλικά”: Εμπειρίες, Συναισθήματα και Αλήθειες! Αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας επειδή πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά που εδώ και καιρό αναζητούσαν διέξοδο από το μυαλό και την καρδιά μου.

Σε αυτό το ταξίδι προσδοκώ να έχω εσάς συνοδοιπόρους και ευελπιστώ να γνωριστούμε καλύτερα  με την πάροδο του χρόνου. Το τραγούδι της Κατερίνας Κούκα ῞Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω῞ είναι απαγορευμένο στο συγκεκριμένο Blog διότι οι άγγελοι υπάρχουν και θα σας το αποδείξω.