Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ….

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ….

Σχέσεις και πάλι. Δύσκολο κεφάλαιο αλλά το αγαπημένο μου όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί. Το αγαπημένο μου γιατί είναι περίπλοκο και μυστηριώδες και τα ερωτήματα πολλές φορές μένουν αναπάντητα, βάζοντας με ακόμα πιο πολύ στη διάθεση να θέλω να τα αναλύσω.

Κοιτάζοντας γύρω μου, αλλά ακόμα και από τη δική μου προσωπική πλευρά, τέλεια σχέση δεν υπάρχει. Υπάρχει τέλειο σε οτιδήποτε όμως; Είναι μια λέξη που ίσως υπάρχει για να χαρακτηρίζουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά τίποτα και κανένας δεν είναι τέλειος.

Στο θέμα μας. Για μερικούς η τέλεια σχέση είναι η αρμονική , η ρουτινιασμένη, μια ευθεία γραμμή χωρίς σκαμπανεβάσματα, μια βολική ίσως συμφωνία. Για άλλους, είναι ο σφοδρός έρωτας, η απέραντη αγάπη, η εξάρτηση, η ανάγκη να είσαι συνέχεια με τον σύντροφο σου.

Θεωρώ ότι οι σχέσεις με όποια δεδομένα και να αρχίσουν, με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν, διαφοροποιούνται, δυναμώνουν, φθείρονται, μερικές κρατάνε για πάντα , άλλες όχι. Μιλώντας με φίλες μου, μερικές από αυτές μένουν σε ένα συμβιβασμένο γάμο, βολικό, που βαριούνται θανάσιμα. Άλλες πάλι, νοιώθουν ότι όλα κυλούν ομαλά μίας και η καθημερινότητα τους δεν είναι και άσχημη.

Είτε σε γάμο, είτε σε σχέση, το πώς βλέπεις τον άλλο είναι σημαντικό. ‘Εχω όμως μια απορία που θα ήθελα να γίνει η αφορμή για καινούργιο άρθρο. Τι είναι χειρότερο, να σε θεωρούν δεδομένη και να νιώθεις ότι ο σύντροφος σου είναι αδιάφορος, ή να σε ζηλεύει θανάσιμα..;

Δεν θα απαντήσω τι πιστεύω. Σας προκαλώ να μου πείτε εσείς την άποψη σας. Και να μου δώσετε αφορμή για καινούργια θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις .

Περιμένω λοιπόν τις απόψεις σας, τα πιστεύω σας και τους προβληματισμούς σας. Ακόμα και τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.