Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

9 + 1 Λόγοι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

9 + 1 Λόγοι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Χώρισες πρόσφατα και τα έχεις βάψει μαύρα, έχεις κλειστεί τόσο πολύ στον εαυτό σου που σε έχει πάρει από κάτω, έχεις ξεχάσει πως είναι να ζεις μόνη σου, ωραία και ελεύθερη.

Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, πενθείς, κλαις αλλά μέχρι εκεί, δεν είσαι ούτε η 1η ούτε η τελευταία που χωρίζεις . Δόξα το Θεό άντρες υπάρχουν και η αλήθεια είναι ότι και το να είσαι single δεν είναι κακό.

Το να είσαι ελεύθερη έχει και τα καλά του μιας και μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να μάθεις από τα λάθη σου.

Θα σου απαριθμήσω 10 λόγους για να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου :

  1. Για αρχή κλάψε όσο θες, βρίσε και ξέσπασε, μπορείς να κλειστείς σε σένα και να κάψεις ότι στον θυμίζει.
  2. Ξεκίνα να κάνεις μια ανανέωση βοηθάει πάντα μια αλλαγή στα μαλλιά, ένα τατουάζ, μια ολική αλλαγή στο σπίτι σου ή ακόμα το να πας διακοπές θα σου αλλάξει την ψυχολογία. Επίσης το γνωστό σε όλες μας shopping therapy είναι πραγματικά μια θεραπεία.
  3. Σταμάτα να ακούς στενάχωρα τραγούδια που τα παρομοιάζεις με καταστάσεις από το παρελθόν. Δες καλύτερα καμία σειρά μη ρομαντική ή κωμωδία ώστε να ξεφύγει το μυαλό σου
  4. Όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο θα σκέφτεσαι τον πρώην σου, για αυτό και απαγορεύονται τα μηνύματα και τα πισωγυρίσματα. Άλλωστε αν άξιζε δεν θα είχατε χωρίσει
  5. Ώρα για την μεγάλη σου επιστροφή : Ντύσου, βάψου, στολίσου και βγες έξω με την παρέα σου, άρχισε να φλερτάρεις και ξαναμπές στο παιχνίδι αυτό θα νιώσεις καλά και η αυτοπεποίθησή σου θα εκτοξευτεί
  6. Πριν πας παρακάτω μείνε λίγο μόνη σου, κάνε αυτοκριτική, δες τα λάθη σου και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου, μην βρεις τον επόμενο και είσαι ακόμα κολλημένη στον πρώην σου.
  7. Γράψε ότι νιώθεις σε ένα χαρτί και μετά κάψτο ή πέτα το. Πιάνει πάντα και ηρεμείς και εσύ μέσα σου
  8. Είσαι προς τα τελευταία στάδια και πανέτοιμη να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου οπότε σε αυτά τα στάδια πρέπει να είσαι αφοσιωμένη και να σταματήσεις να σκέφτεσαι τα παλιά, οπότε σε αυτό το στάδιο σβήνουμε φωτογραφίες, μηνύματα, πετάμε δώρα και ζητάμε μια συγνώμη από φίλους και συγγενείς που απομακρυνθήκαμε
  9. Μόλις χώρισα θα βγω για να τα σπάσω, μόλις χώρισα : Ναι πλέον είσαι έτοιμη να ακούς κάθε είδους τραγούδια, να βλέπεις ρομαντικές ταινίες και επιτέλους να βρεις κάποιον καλύτερο που να σου αξίζει. Πριν κάνεις κάτι άφησε λίγο καιρό να περάσει μεταξύ σας, να τον μάθεις και να σε μάθει. Πέρασέ τον από ιερή εξέταση και προσοχή : Δεν πιστεύουμε στα λόγια παρά μόνο στις πράξεις!
  10. Τέλος και κυριότερο να μάθεις να χαμογελάς κάνει τους πρώην να ανησυχούν

Όλες χωρίσαμε, άλλες κλάψαμε, άλλες όχι , πάντα έχουμε ένα απωθημένο και πάντα γυρνάμε σε αυτό όμως ας ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας γιατί μπορεί να βρεθεί ο πραγματικός πρίγκιπας.

9 + 1 Λόγοι για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.