Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Όταν κάνεις σχέση να κοιτάς την ψυχή και όχι το σώμα του ανθρώπου που ερωτεύτηκες

Όταν κάνεις σχέση να κοιτάς την ψυχή και όχι το σώμα του ανθρώπου που ερωτεύτηκες

Είναι γνωστό πως πάντα μας γοητεύει το «φαίνεσθαι» και όχι το «είναι» και ειδικά στις ηλικίες 18-25 βρίσκουμε όμορφους ανθρώπους για εμάς χωρίς να μας νοιάζει η ψυχή και ο χαρακτήρας.

Όμως στη πορεία τρώμε τα μούτρα μας και καταλαβαίνουμε πως τελικά η ψυχή είναι αυτή που μετράει και όχι το σώμα και η εξωτερική εμφάνιση.

Το περιτύλιγμα πάντα χαλάει και τσαλακώνεται όπως και το σώμα που με την πάροδο του χρόνου γερνάει ενώ το περιεχόμενο μένει για πάντα ίδιο όπως και η ψυχή και ο χαρακτήρας μας.

Τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρίνουμε και βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους με βάση το σώμα τους και τα κιλά τους και δεν κοιτάμε το ποιόν τους.

Γιατί άραγε δεν θέλουμε να έχουμε δίπλα μας αληθινούς ανθρώπους γεμάτους ειλικρίνεια και θέλουμε τους τοξικούς και τους ψεύτικους που θα μας πονέσουν με το παραμικρό ;

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες ή μάλλον εμείς τις κάνουμε δύσκολες  με τα υψηλά στάνταρ που έχουμε και τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες.

Γιατί φυσικά αν δεν έχεις δίπλα σου τον μουσάτο,ψηλό με ή χωρίς μούσια γεμάτο με τατουάζ  φοβάσαι ότι δεν θα είσαι από εκείνα τα πρόβατα που προστάζει η μόδα και η κάθε μόδα και ανησυχείς για το αν θα σε αποδεχτούν και αν θα σε κάνουν παρέα.

Και εσύ αγαπητέ μου αν δεν έχεις δίπλα σου την δίμετρη κοπέλα που είναι πλαστική και το μόνο που την νοιάζει είναι να πάρει αμέτρητα likes στο instagram βγάζοντάς τα όλα έξω σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο φλώρος της παρέας ;

Και όμως δεν είναι έτσι οι σχέσεις θέλουν πάθος,αγάπη,έρωτα,σεβασμό και ειλικρίνεια.

Δεν θέλουν τατουάζ,κοιλιακούς,μούσια,πλαστικές φάτσες και φυσικά δεν θέλουν να κατακρίνουμε τους εύσωμους που έχουν παραπανίσια κιλά γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε με αισθήματα.

Οπότε αγαπημένοι μου σταματήστε να κοιτάτε και να κρίνετε το «φαίνεσθαι» και ερωτευτείτε το «είναι» και αγαπήστε το σώμα σας με τις ατέλειές του και τον εαυτό σας,ώστε να σας αγαπήσουν και οι άλλοι για αυτό που είστε.

Όταν κάνεις σχέση να κοιτάς την ψυχή και όχι το σώμα του ανθρώπου που ερωτεύτηκες

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.