Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΦΛΕΡΤ……..

ΦΛΕΡΤ……..

Βικιπαίδεια: ερωτοτροπία ή φλέρτ στην ανθρώπινη συμπεριφορά είναι η εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας με συμπεριφορές που φανερώνουν το ενδιαφέρον ενός προσώπου πρός κάποιο άλλο, με σκοπό τη σύναψη ερωτικής σχέσης.

Μάλιστα ………

Κάτι σας λέει; Κάτι σας θυμίζει; Υπάρχει φλερτ στις μέρες μας;

Το κανονικό φλερτ… αυτό το παλιό, το παραδοσιακό, το αυθεντικό, το «κάπως» πιο ρομαντικό.Είναι εκεί που διασταυρώνονται τα βλέμματα και σταματάει για λίγο ο χρόνος. Ένα κάποιο αθώο σκίρτημα, ένα σφίξημο στο στήθος, ένα ζεστό χαμόγελο, ένα κλείσιμο του ματιού… τι σας θύμισα ε;

Πως άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα, στο φλερτ στην αγάπη και στον έρωτα; Γιατί οι άντρες δεν προσεγγίζουν μια γυναίκα, γιατί έχουν πλέον ξεχάσει τον τρόπο; Γιατί σκοτώσαμε το φλέρτ; Και στη θέση του γιατί βάλαμε τις οθόνες των κινητών μας, socialmedia, facebook, instagram,viber,whatsapp;

Σε είδε, του άρεσες, πατάει like!!! Δεν σε ξέρει αλλά του άρεσες στις φωτογραφίες, κάνει like και comment: «γεια σου κούκλα τί κανεις; ενοχλώ;»

Τι να κάνω ρε; Σε σένα θα πω τι κάνω, και ναι ενοχλείς! Και σας ρωτώ. Ποια που σέβεται τον εαυτό της θα πιάσει κουβέντα με έναν άγνωστο. Για να στέλνει σε σένα μηνύματα, στέλνει σε όλες που του γέμισαν το μάτι. «Όμορφες πολλές»… ενημερωτικά σας πληροφορώ εσάς που νιώθετε μοναδικά όμορφες. Μη γοητεύεστε, αυτός έριξε τα δύχτια του και αν έπιασε λεία… έπιασε. Και μπράβο του.

Λοιπόν ας σοβαρευτούμε λιγο. Δεν λεω, τα socialmedia είναι ένα μέσο που μπορούν να γνωρίζονται οι άνθρωποι. Κατἀ την δική μου ταπεινή γνώμη όχι το καλύτερο μέσο.

Ας γίνουμε λίγο πιο ανθρώπινοι, πιο επικοινωνιακοί. Ας κλείσουμε τα κινητά μας για λίγο ή τουλάχιστον να τα βάλουμε στη σίγαση, ας βγούμε από το σπίτι και να βρεθούμε με φίλους, να δούμε ανθρώπους, να γνωρίσουμε καινούργια άτομα, να φτιάξουμε στιγμές με αληθινούς ανθρώπους και όχι με τις φωτογραφίες τους. Ας χαλαρώσουμε για να χτίσουμε αληθινές, ανθρώπινες εμπειρίες.

Κι αν τύχει να διασταυρωθεί το βλέμμα σας με κάποιον και νιώσετε διαφορετικά,τότε να φλερτάρετε μαζί του. Σωστά όμως, μ` εκείνο τον παλιό τρόπο, τον μοναδικό. Αφήστε τα κινητά στην άκρη λοιπόν και πιαστε τη ζωή απ΄την αρχή.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.