Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Τα φετινά Χριστούγεννα μοιράστε απλόχερα αγκαλιές και χαμόγελα

Τα φετινά Χριστούγεννα μοιράστε απλόχερα αγκαλιές και χαμόγελα

Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές έχουμε δεδομένη τη ζωή και πιστεύουμε πως όλα είναι ρόδινα και τίποτε κακό δεν μπορεί να συμβεί.

Τις γιορτές και ειδικά τα Χριστούγεννα σκεφτόμαστε πως θα περάσουμε με τις οικογένειές μας και ξεχνάμε πως υπάρχουν και οικογένειες που έχουν προβλήματα και τα βγάζουν δύσκολα πέρα.

Για εμένα τα Χριστούγεννα πια δεν είναι γιορτή χαράς μιας και στο σπίτι μου αντιμετωπίζουμε σοβαρά θέματα υγείας όμως έμαθα αυτό που δεν είχα καταλάβει από μικρή : Πώς τίποτα δεν είναι δεδομένο, δεν είναι όλα ρόδινα και φυσικά πως δεν είναι όλα τα σπίτια χαρούμενα.

Υπάρχουν βέβαια και οικογένειες που περνάνε πιο δύσκολα από εμάς όμως αυτό που μετράει είναι ότι όσοι είμαστε στεναχωρημένοι με την κατάσταση στο σπίτι μας με χαμόγελο και δύναμη τα αντιμετωπίζουμε όλα.

Αν δεν σου έχει συμβεί κάτι άσχημο δεν μπορείς να με καταλάβεις,όμως στις γιορτές ας σκεφτούμε και εκείνους τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους και έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαΐ  ή από μια αγκαλιά γιατί και η αγκαλιά είναι φάρμακο και τα λύνει όλα τα προβλήματα εκείνη τη στιγμή.

Φέτος λοιπόν ας μην κοιτάξουμε μόνο εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα,αλλά ας μοιράσουμε απλόχερα χαμόγελα και αγκαλιές σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και που δεν έχουν κανέναν άλλον στη ζωή τους,διότι όλοι άνθρωποι είμαστε με συναισθήματα και καρδιά.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε Καλές Γιορτές και το νέο έτος να μας βρει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.