Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Σε λένε ανώριμο και αναρωτιέσαι γιατι; Το ζώδιο σου φταίει γι΄αυτό.

Σε λένε ανώριμο και αναρωτιέσαι γιατι; Το ζώδιο σου φταίει γι΄αυτό.

Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί όλοι σου λένε να ωριμάσεις και να σταματήσεις να φέρεσαι σαν παιδί; Δεν φταις εσύ, το… ζώδιό σου τα κάνει όλα.

ΚΡΙΟΣ
Δείχνεις την ανωριμότητά σου με το να είσαι επιθετικός. Βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου σκοπιά και αυτό δεν είναι καλό, καθώς εκνευρίζει τους άλλους. Μην είσαι στενόμυαλος και μην αρνείσαι να μάθεις και κάτι από τους άλλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Όταν κάνεις ένα λάθος, αρνείσαι να πάρεις την ευθύνη. Αυτό είναι ανωριμότητα. Είτε έχει να κάνει με προσωπική είτε επαγγελματική σχέση, κανείς δεν είναι τέλειος και αλάνθαστος, απλώς πρέπει να το παραδεχτεί και να ζητήσει και μια συγγνώμη. Προσπάθησε να είσαι εσύ υπεράνω και στην τελική ζήτα συγγνώμη, ακόμα και αν δε φταις 100%.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αργείς σχεδόν συνέχεια και ακυρώνεις τα πλάνα σου τελευταία στιγμή. Φυσικά και αυτό εκνευρίζει τους γύρω σου γιατί δείχνεις ανωριμότητα και ότι είσαι στον κόσμο σου. Αν δε θες να βγεις, πες την αλήθεια και μην ψάχνεις για ψέματα. Αν βγεις τελικά και πιεις, δεν είναι καλή δικαιολογία για να μην πας στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν δεν έχεις κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων σου, δείχνεις στους άλλους ότι είσαι ανώριμος. Καλό είναι να εκφράζεσαι και να μην κρύβεσαι, αλλά όχι να κλαίγεσαι γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αναζητάς την προσοχή όλων γύρω σου, σαν να είσαι μικρό παιδί…
ΛΕΩΝ
Καλό είναι να έχεις ωραία, ακριβά πράγματα και να μην σταματάς να ψωνίζεις. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Δεν «γεμίζεις» έτσι την ψυχή σου. Μην είσαι επιφανειακός και μην προσπαθείς με τεχνάσματα να κερδίσεις την προσοχή των άλλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δείχνεις την ανωριμότητά σου στους άλλους μέσα από τις ανασφάλειές σου, καθώς επιδιώκεις με μανία την τελειότητα και επιζητάς την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σου. Κανείς δεν είναι τέλειος. Σταμάτα να θέτεις τόσο ψηλά τον πήχη για όλους και για όλα.
Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019
ΖΥΓΟΣ
Είσαι το πρόσωπο των πάρτι και η ψυχή της παρέας. Γνωστό αυτό. Σταμάτα όμως να φέρεσαι σαν μικρό παιδάκι ώρες ώρες και να κάνεις ανόητες κινήσεις. Αντί να σε θαυμάζουν, γελούν μαζί σου με… άσχημο τρόπο. Γενικά, μην φέρεσαι παιδιάστικα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να κρατάς κακία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Ούτε το να ορκίζεσαι εκδίκηση, επειδή κάποιος δεν σε σεβάστηκε. Η στάση αυτή είναι ανώριμη και δείχνεις ότι δεν έχεις ισορροπία. Κάποιες φορές εκφράζεις το πάθος σου με παιδιάστικο τρόπο και δεν είναι καλό αυτό για σένα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να το βάζεις στα πόδια με το που δεις ότι αρχίζεις να δένεσαι ή να δεσμεύεσαι με κάποιον/α, μόνο ωριμότητα δεν υποδεικνύει. Με το να αποφεύγεις τους ανθρώπους και τις υποχρεώσεις κάνεις κακό στον εαυτό σου.

https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/125397/se-lene-anorimo-kai-anarotiesai-giati-to-zodio-soy-ftaiei-gi-ayto?fbclid=IwAR048GTFLfBEzpk0qdkFG_F_PW2Iy6aSX836CJIU5HZ8v0Box9XyPnpfgas

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.