Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Προορισμός παράδεισος

Προορισμός παράδεισος

Κάπου μεταξύ εξάντλησης και ψυχικού στραγγίσματος, κάπου μεταξύ απελπισίας και εσωτερικής κατάπτωσης…. κάπου εκεί πεισμώνεις και δεν θέλεις τα παρατήσεις, αλλά να πολεμήσεις για τα θέλω σου.
Αν και το να τα παρατήσεις σου φαντάζει λυτρωτικό τη στιγμή που λυγίζεις και θέλεις απλά να ηρεμήσεις, το να πολεμήσεις κόντρα σε όλα και σε όλους για να φτάσεις στο στόχο σου, όποιος και να είναι αυτός, είναι σπουδαίο προσωπικό επίτευγμα.
Όχι μόνο για να αποδείξεις στον κάθε καλοθελητή την αξία σου, και να του τρίψεις τη νίκη σου στα μούτρα…. που δεν είναι στο χαρακτήρα μου, αλλά για να απολαύσεις το θρίαμβο σου κόντρα στους μικροπρεπείς, κακεντρεχείς και ζηλόφθονους ανθρώπους. Για να κερδίσεις το στοίχημα που έβαλες με τον εαυτό σου, για να είσαι ευτυχισμένος, για να αποδείξεις στη ζωή ότι υπάρχει δικαιοσύνη και πάνω από όλα Θεός. Αυτός ξέρει, Αυτός βλέπει, Αυτός μόνο μπορεί να σε κρίνει.
Κάπου διάβασα το εξής σοφό… «Αν όχι για να είμαστε ευτυχισμένοι, για ποιον παράδεισο αντέχω τόση κόλαση;» και το μοιράστηκα με τον άνθρωπο που αγαπώ. Είναι αλήθεια ότι όταν σου συμβαίνουν απανωτές αναποδιές και περνάς κόλαση, τότε είναι που δοκιμάζεσαι ψυχικά. Ο Θεός είναι δίπλα σου πάντα. Και η τιμωρία αυτών που σε πολεμούν είναι αυτή.
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να παραιτηθώ χωρίς να βάλω τον επίλογο που επιθυμώ εγώ! Και αυτός που ξεπερνά τις δοκιμασίες μόνο παράδεισο μπορεί να βρει στο δρόμο του. Καμία κόλαση δεν σου στερεί τον άγγελο που κουβαλάς μέσα σου. Προορισμός του είναι ο παράδεισος….. και θα βαδίζει μέχρι να τον βρει.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.