Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Ποια ζώδια θα περάσουν έναν συναρπαστικό Φλεβάρη;

Ποια ζώδια θα περάσουν έναν συναρπαστικό Φλεβάρη;

Κάποιοι από εμάς θα θέλαμε να μην υπολογίσουμε τον Ιανουάριο ως μήνα του 2020. Θα θέλαμε να κάνουμε εκκίνηση από τον Φεβρουάριο, διότι η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπήκε λοιπόν ο Φεβρουάριος, ένας μήνας με ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον και ανάδρομο Ερμή. Πριν ξεκινήσεις να πανικοβάλλεσαι, τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα.

Σε γενικές γραμμές θα υπάρξουν αρκετά αστρολογικά συμβάντα αυτόν τον Φεβρουάριο. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 16 ενώ θα υπάρξει νέα Σελήνη στους Ιχθύς, στις 23 του μήνα. 3 ζώδια όμως θα είναι πολύ τυχερά και θα περάσουν έναν αξέχαστο μήνα. Για την ακρίβεια, έναν από τους καλύτερους μήνες της ζωής τους.

Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στον επαναστατικό Υδροχόο επηρέασε τον οίκο του ταξιδιού και της διεύρυνσής σου. Τώρα που περνά από πάνω σου, νιώθεις σαν άρχοντας. Λες και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Οι προσωπικοί σου στόχοι γίνονται προτεραιότητα και περνάς από τη θεωρία στην πράξη. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου γίνεται ανάδρομος και επηρεάζει τον οίκο της καριέρας. Αντί να απογοητευτείς, σκέψου ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, έφτασε η ώρα να βάλεις τα απαραίτητα όρια στον χώρο της εργασίας.

Ζυγός. Με τον Ήλιο να βρίσκεται πάνω από τον οίκο της αναγνώρισης και της ρομαντικής διάθεσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Ο Ερμής περνάει από τον οίκο της υγείας και της ρουτίνας και αυτό σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό. Ή να γίνεις πιο βοηθητική στη δουλειά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα, μέσα στον Φεβρουάριο ολοκληρώνονται ή αναθεωρούνται φιλίες, όνειρα και ελπίδες. Ο πλανήτης που σε κυβερνά, η Αφροδίτη, φέρνει πολύ θετικές αλλαγές στα ερωτικά και τον τρόπο που σχετίζεσαι.

Υδροχόος. Είναι ο γενέθλιος μήνας σου και αυτό αρκεί για να γιορτάζεις. Υπάρχουν όμως κι άλλα καλά (αστρολογικά) νέα για εσένα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ουρανός είναι σε ευθεία πορεία και αυτό αρκεί. Ο Ερμής θα περάσει από τον οίκο των οικονομικών και της αξίας του εαυτού σου. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείς αρκετά με τη διαχείριση των χρημάτων και πώς αυτά επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Στις 9 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει μία αναταραχή στο κομμάτι της συντροφικότητας αλλά θα είναι για καλό. Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ξεκάθαρα και θα μάθεις να κάνεις συμβιβασμούς όταν χρειάζεται.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.