Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ίσως είναι αναγκαία, ίσως χωρίς αυτά να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις, ίσως πάλι απλά χάνουμε το χρόνο μας με καταστάσεις και γεγονότα μη αναστρέψιμα. Όπως σε όλα τα θέματα η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει λάθος ή σωστό.

Τείνω όμως να είμαι της άποψης ότι όταν κάτι έχει τελειώσει, τα πισωγυρίσματα είναι απλά η επιβεβαίωση ότι όταν κλείσει ένα κεφάλαιο ποτέ ξανά δεν είναι το ίδιο.

Ούτε οι σχέσεις , ούτε οι άνθρωποι αλλάζουν…..και όταν κάτι δεν προχωρά, δεν εξελίσσεται και δεν σου κάνει πια, όσο και αν προσπαθήσεις, όσες φορές και αν γυρίσεις πίσω, απλά επιβεβαιώνεσαι ότι πρέπει να κλείσεις και να κλειδώσεις τη πόρτα.

Για ένα και μοναδικό λόγο. Για να μην αναλώνεσαι για κάτι που δεν είναι πια ζωντανό, να μην χάνεις το χρόνο σου σε καταστάσεις ψυχοφθόρες και ζόρικες, και για να μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις. Όσο γυρνάς πίσω, η ζωή σου μένει στάσιμη, αλλά να θυμάσαι ότι ο χρόνος κυλά, οι στιγμές φεύγουν, και δεν θα σε περιμένουν.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που βρεθείς σε δίλημμα αν πρέπει να δώσεις δεύτερες ή τρίτες ευκαιρίες σε σχέσεις ή φίλους, ή αν θα πρέπει να κάνεις πισωγύρισμα, σκέψου καλά και κρίνε σοφά, αν αυτό θα σε βοηθήσει ή θα σε κουράσει ψυχολογικά.

Καλύτερα να στεναχωρηθείς τώρα για λίγο παρά να μετανιώνεις αργότερα για μια ζωή.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.