Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ…

ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ…

Όσο κι’αν λατρεύω το χειμώνα, είναι κάτι καλοκαιρινές βραδιές που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Μαγικές, ελεύθερες, χαλαρές, ανεπανάληπτες. Αυτές οι κάπως απρογραμμάτιστες, που απολαμβάνεις το ποτάκι σου στο αγαπημένο σου μπαράκι και καταλήγεις σε βόλτες στη θάλασσα χαζεύοντας το φεγγάρι και τον ήχο απο τα κύμματα.

Λατρεύω τη θάλασσα το βράδυ. Με ηρεμεί. Νιώθω ελεύθερη και ευτυχισμένη. Αρπάζεις την κολλητή σου, την παρέα σου ή ακόμα καλύτερα το καινούργιο σου φλέρτ, και λες ‘πάμε κάπου’. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, αυθόρμητα. Στην τελική τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα. Εκεί που ξεκινάς με ένα ‘ας βγούμε για μια μπύρα’, και καταλήγεις στις ωραιότερες καλοκαιρινές βόλτες στη θάλασσα, με μια σπάνια ανέμελη διάθεση.

Μας λείπουν όλους αυτές οι βόλτες. Απορροφημένοι απο τα προβλήματα της καθημερινότητας και τη ρουτίνα που μας σκοτώνει, ας εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Το έχουμε όλοι ανάγκη. Να ξεφύγουμε απο το άγχος και την πίεση, να νιώσουμε χαλαρά, να ανασυγκροτηθούμε και να μαζέψουμε δύναμη και θετική ενέργεια. Κάντε αυτό που σας ηρεμεί και σας ξεκουράζει. Πείτε ΄πάμε κάπου΄ κι’άς μην ξέρετε πού…

Μπείτε στο αμάξι και απλά οδηγείστε, σας διαβεβαιώνω θα περάσετε υπέροχα. Και να θυμάστε, οι καλύτερες στιγμές μας είναι αυτές που δεν προγραμματίσαμε ποτέ. Αυτές οι απροσδόκητες.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.