Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΣΥ

ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΣΥ

Η μυρωδιά μας, το αποτύπωμα που αφήνουμε στο πέρασμα μας. Αυτό το συγκεκριμένο άρωμα που υποδηλώνει την ταυτότητα μας…. πόσες φορές έχω ακούσει ‘μυρίζει εσύ’. Και μου αρέσει, είναι τεράστιο κομπλιμέντο να θυμάται κάποιος τη μυρωδιά σου.

Τους άντρες τους ελκύει μια γυναίκα που στο πέρασμα της μυρίζει υπέροχα. Που αφήνει πίσω της μια αύρα φρεσκάδας και καθαριότητας. Τι πιο ωραίο να σε θυμούνται για τη μυρωδιά σου.

Φρόντισε λοιπόν να είσαι πάντα περιποιημένη, καθαρή και μυρωδάτη. Βρες το άρωμα που σου ταιριάζει. Τα αρώματα έχουν την τάση να μυρίζουν διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα. Βρες αυτό που ταιριάζει στο δικό σου. Σας συμβουλεύω να αγοράζετε και την κρέμα σώματος που του αντιστοιχεί, έτσι ώστε να κρατάει περισσότερο η μυρωδιά. Ένα άλλο κόλπο είναι να βάζετε το άρωμα σας στις ζέστες περιοχές του σώματος σας όπως είναι η περιοχή πίσω από το αυτί, το ντεκολτέ, πίσω από τα γόνατα, στους καρπούς των χεριών και τους αστραγάλους.  Έτσι, θα μυρίζετε όμορφα όλη μέρα. Φυσικά, εγώ προσωπικά ανανεώνω τακτικά το άρωμα μου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι νοιώθω πάντα καθαρή και μυρωδάτη. Και από όπου περάσω, μυρίζει…… εγώ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.