Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Για φαντάσου…

Για φαντάσου…

Με την ευκαιρία που μου έδωσε η αγαπημένη Γιώτα Ροζάνα με το κείμενο της για την συνήθεια, χιλιάδες σκέψεις περιτριγύρισαν το μυαλό μου.

Πρώτα απ` όλα το ότι «Η αγάπη δεν είναι παραμύθι». Σ` αυτό το ταξίδι της ζωής περπάτα με αυτόν που σ` αγαπάει και που αγαπάς. Στη ζωή δεν μετράει μόνο πόσες ανάσες παίρνεις αλλά πόσες είναι οι στιγμές που σου κόβουν την ανάσα. Η αγάπη έχει τα ζόρια της, το δράμα της, τις αγωνίες της. Το πιο σημαντικό όμως απ` όλα είναι πως έχει να κάνει με δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες που παλεύουν να συμβαδίσουν.

Για φαντάσου…Έρχεται στην ζωή σου ένας άνθρωπος που θα φοβάται μη σε χάσει, που θα σου δείξει τι πάει να πει ένταση και τι σημαίνει να σε κοιτάζει κατάματα σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος γύρω. Ο έρωτας με έναν τέτοιο άνθρωπο θα κάνει από την μια την ψυχή σου να καίγεται από ένταση και από την άλλη θα σε ηρεμεί μόνο με το άκουσμα της φωνής του. Το βλέμμα του θα αποτελεί το πιο σκληρό σου ναρκωτικό.

Έναν άνθρωπο που θα σε κακομαθαίνει όχι με ακριβά δώρα αλλά με αγκαλιές και με αδιάκοπα μηνύματα κατά την διάρκεια της μέρας, έναν άνθρωπο που ό,τι σου υπόσχεται θα το κάνει πράξη. Βάλε στο μυαλό σου τις φράσεις «είσαι καλά;», «έφαγες;», «χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω;».

Έναν άνθρωπο που δεν θα φοβάται να τσαλακωθεί στα μάτια σου, έναν άνθρωπο που θα προτιμούσε χίλιες φορές να χάσει τα πάντα αρκεί να έχει εσένα και μόνο. Έναν άνθρωπο που δεν θα τον νοιάζει αν τον αγαπάς πολύ και δεν θα νοιώθει πως πνίγεται από σένα.

Έναν άνθρωπο που μόλις καταλάβει πως δεν είσαι καλά θα αφήνει τα πάντα για να είναι κοντά σου με πράξεις και όχι με κούφια λόγια. Να ερωτευτείς έναν άνθρωπο με χίλιες αδυναμίες που όμως θα στέκεται βράχος μπροστά σου για να μηδενίσει κάθε σου φόβο και που θα «αγκαλιάσει» κάθε σου ανασφάλεια.
Κάποιον που θα κάνει ένα βήμα πίσω για σένα και θα χαμογελάει καμαρώνοντας για την γοητευτική παράνοια που του κλήρωσε η ζωή να ερωτευτεί.

Ξέρω τι θα μου πεις. Πριν το πεις. Όνειρα….

Αξίζει φίλε το όνειρο να ζεις και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει, γιατί ας μη ξεχνάμε πως ό,τι αξίζει λένε ή παχαίνει ή είναι αμαρτία…
Για φαντάσου…Αξίζει!!!

Χριστιάνα  Κωνσταντίνου

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.