Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΑΡΚΕΤΑ!!!

ΑΡΚΕΤΑ!!!

Έχω κρατηθεί άπειρες φορές με νύχια και με δόντια για να μη γράψω ενα παρόμοιο άρθρο.

Έχω μονολογήσει με τον εαυτό μου και είπα… ας μη βάλω λάδι στη φωτιά, ας μην προκαλέσω, ας μη δώσω αφορμή για σχόλια…αλλά να σας πώ…..δέν άντεξα.

Δέν άντεξα για ένα και μόνο λόγο! Όσο πάτε γίνεστε και χειρότεροι. Και προκλητικοί. Και η αλήθεια είναι οτι σας βαρέθηκε η ψυχή μου. Είμαι ωμή το ξέρω, αλλά δέν αντέχω τόσο θέατρο, τόση διπλοπροσωπεία, τόση υποκρισία, τόση στάκτη στα μάτια….μας τυφλώσατε. Μας θάμπωσε επίσης και το φωτοστέφανό σας. Μας γοήτευσε  η τόση σας γλυκύτητα. Κανείς δεν είναι «άγιος» η εντελώς  «καθαρός». Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, για να προλάβω τις κακές γλώσσες, σε περίπτωση που κάποιος νομίζει οτι κάνω κριτική ήθους.

Όλοι εσείς όμως που εκμεταλλεύεστε  την ευκαιρία να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στα social media, με αφορμή τα γενέθλια, τη γιορτή η ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο  λόγο θέλετε να εκφράσετε το πόσο τυχεροί νιώθετε για τον άνθρωπο που μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί του, πόσο ευλογημένοι, πόσο μοναδικά ευτυχισμένοι είστε… ΑΡΚΕΤΑ… κολλήσαμε απο τα μέλια.

Και δέν είναι εδώ το θέμα….αλλά στο ότι οι περισσότεροι απο τους μισούς που γράφουν  όλα αυτα τα συγκηνητικά μηνύματα, έχετε απατήσει ασύστολα το υπέροχο, γλυκό και μοναδικό σας ταίρι. Του έχετε πεί τα ψέματα του αιώνα για να μη σας υποψιαστεί, έχετε βάλει 25 κωδικούς στα τηλέφωνα και στα social media για να μην σας πιάσει να ερωτοτροπείτε με μηνύματα και είστε ΟΙ πλέον περιποιητικοί και αγαπησιάρηδες για να μπορείτε να κάνετε τα… «δικά» σας χωρίς να δώσετε αφορμή.

Και καλά όλα αυτά. Και καλά κάνετε άν αυτο επιθυμείτε. Μαγκιά σας κιόλας που τα καταφέρνετε με επιτυχία. Αυτό όμως που δεν αντέχω είναι να κοροιδεύετε εκτός απο τον σύντροφό σας, και τη μισή υφήλιο. Αρκετά με τις ανοησίες σας. Μας κουράσατε.

Οι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι, δεν έχουν ανάγκη να το διαφημίζουν στα social media, ούτε να το διατυμπανίζουν παγκοσμίως.  Οι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι το ζουν, το χαίρονται και το μοιράζονται μόνο μεταξύ τους…με κανέναν άλλο.

Δε λεω… μια όμορφη ευχή, ένα απλό μήνυμα αγάπης είναι ό, τι πιο όμορφο μεταξύ δύο ανθρώπων όταν η σχέση είναι αληθινή.

Αλλά όλοι εσείς που έχετε «λερωμένη» τη φωλιά σας, κάντε μας τη χάρη και ηρεμήστε.

Στο κάτω-κάτω εσείς γίνεστε το περίγελο μιας κλειστής κοινωνίας στην οποία τίποτα δεν μένει κρυφό.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.