Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!

Δε με έφτανε η κούραση και το στρες της ημέρας, αφού και σήμερα έγινε 7 να βρω την πόρτα του σπιτιού, με τα αγόρια μου να περιμένουν να δουν λίγο τη μαμά τους, είχα και τη φίλη μου που συνάντησα καθώς έφευγα από τη δουλειά να μου λέει πρώτο πράγμα βλέποντας με… “Πώς είσαι έτσι;;” .  “Πώς έτσι;” …απαντώ. Τι το ‘θελα;  “Κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, τί έπαθες; Δεν τρως; Δεν κοιμάσαι; Δεν είσαι η Έλβα που ξέρω.”

Και προσπαθώντας να ελέγξω το χέρι μου μη φύγει και την αρπάξει από τα μαλλιά, απαντώ: « Πως ήθελες να είμαι;;; Τρέχω, από το πρωί στην πρίζα. Δουλειά, σπίτι, παιδιά, άγχος, πίεση, αυπνία, κούραση!!!! Εσύ μου έλειπες τώρα!»

Τρέχω σπίτι, φιλώ τα αγόρια μου και τρέχω στο ψυγείο…επείγουσα κούρα ομορφιάς DIY!!

Σπιτική μάσκα ομορφιάς για όλες εμάς τις πολυάσχολες εργαζόμενες μητέρες που δεν έχουμε χρόνο για ινστιτούτα και αισθητικούς! Εύκολη και οικονομική λύση για ένα ξεκούραστο, ανανεωμένο πρόσωπο. Έτοιμη σε 3 λεπτά!!! Κρατήστε σημειώσεις κορίτσια!!

Υλικά:

-Κρόκος από 1 αυγό

-1 κουταλιά της σούπας φρέσκο πλήρες γάλα

Χτυπήστε μαζί τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε τη μάσκα με ένα χαρτομάντηλο και ξεβγάλτε αρχικά με χλιαρό και μετά με κρύο νερό!!!

Έτοιμες! Και κούκλες και εργαζόμενες!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.