5 λόγοι να φτάσετε τα… σαράντα ή τα πενήντα χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

5 λόγοι να φτάσετε τα… σαράντα ή τα πενήντα χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Το ότι θα φτάσουμε όλοι μας τα σαράντα, τα πενήντα κλπ δεν είναι μεν δεδομένο αλλά είναι ευκταίο και ένα γεγονός που θα πρέπει αν μη τι άλλο να μας χαροποιεί. Θα μου πείτε καλά, εσύ εύχεσαι να …γεράσεις; Είσαι τρελή; Ε ναι. Ελπίζω και εύχομαι!! Αν το δείτε από την οπτική γωνία που θα σας εξηγήσω αμέσως τώρα.
Τα σαράντα ή τα πενήντα δεν σηματοδοτούν το τέλος της ζωής όπως πολλοί μπορεί να φαντάζονται και να φοβούνται. Αν υποθέσουμε ή μάλλον αν θέσουμε σαν στόχο ότι θα φτάσουμε τα 80 ή τα 100, τότε μιλάμε απλά για το…ημίχρονο! Και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το ημίχρονο σε έναν αγώνα; Πoλύ!! Και για τους παίχτες και για τους θεατές ή τους τηλεθεατές. Σωστό; Σωστότατο, παραδεχτείτε το.
Άρα αγαπητοί και αγαπητές μου είμαστε στα καλύτερά μας! Το πάρτυ τώρα αρχίζει. Να σας δώσω μερικούς λόγους παρακάτω για να πεισθείτε.
1. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε “ξεπετάξει” τα βλαστάρια μας, είμαστε πιο ελεύθεροι και έχουμε πιο πολύ χρόνο για εμάς.
2. Ξέρουμε ή ελπίζουμε ότι ξέρουμε που βαδίζουμε και τι θέλουμε σε αυτή τη ζωή. Ξέρουμε επίσης πως να το διεκδικήσουμε για να ευχαριστήσουμε τον ένα και μοναδικό εαυτό μας.
3. Έχουμε μάθει τα όριά μας, τι δεν ανεχόμαστε, τι μας αρέσει και τι μας ευχαριστεί.
4. Έχουμε αρκετή εμπειρία ώστε να επιλέγουμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θέλουμε δίπλα μας και να απορρίπτουμε ασυζητητί όσους δεν θέλουμε.
5. Βιολογικά είμαστε σε μια πολύ καλή ηλικία. Έτσι κι αλλιώς έχουμε το πλεονέκτημα να ζούμε σε μια εποχή που η επιστήμη κάνει θαύματα. Μπορούμε να διορθώσουμε όποια μικρή ή μεγάλη “ατέλεια” μας ενοχλεί! Προσεκτικά και χωρίς υπερβολές. Να τεκνοποιήσουμε. Και πολλά άλλα!
Βλέπετε λοιπόν. Είμαστε δυνατοί, συνειδητοποιημένοι, αποφασισμένοι και είμαι βέβαιη ότι τα καλύτερα έρχονται!! Διεκδικήστε τα και απολαύστε τα! Τα αξίζετε άλλωστε!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.