Καλωσήλθατε στο Angels World

Ένας κόσμος κατασκευασμένος απο 3 Αγγέλους

Follow us

Η …επιχείρηση “σκούπα” στις ντουλάπες μας εν όψει νέας σεζόν!

Η …επιχείρηση “σκούπα” στις ντουλάπες μας εν όψει νέας σεζόν!

Σάββατο πρωί. Ώρα 7:10. Έχω πιει τον πρώτο καφέ, έβγαλα βόλτα το σκύλο, έχω κάνει ένα πρόχειρο πρόγραμμα της ημέρας και είμαι αποφασισμένη, αφού ξύπνησα χάραμα, να κάνω αλλαγές. Τον τελευταίο καιρό περνάω έξω από τις ντουλάπες και ακούω ήχους. Δυσανασχετούν, ασφυκτιούν τα ρούχα μου. Αλλά το πήρα απόφαση να τα ξεκαθαρίσω. Ποια να κρατήσω και ποια όχι;

Για να δούμε. Όλες και όλοι έχουμε πολλά ρούχα που δε φοράμε συχνά. Σίγουρα αν ψάξουμε καλά θα δούμε ότι υπάρχουν ρούχα που δε φοράμε…ποτέ! Απλά καταλαμβάνουν λίγο από τον πολύτιμό μας χώρο και δεν μας επιτρέπουν να δούμε τα χρήσιμα που θέλουμε να βάλουμε αλλά είναι κάπου στρυμωγμένα και χαμένα. Άρα, πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αναπνεύσουν επιτέλους οι ντουλαπίτσες μας που υποφέρουν! Θα σας τα πω απλά.

1. Σας θυμίζει κάτι η φράση: «Αυτό θα το ξαναφορέσω, μόλις χάσω 5 κιλάκια»; Καλά τώρα. Σε πόσα τέρμινα δηλαδή; Ας το δώσουμε τώρα και βλέπουμε για τα 5 κιλά.

2. «Καλά αυτό πότε το αγόρασα; Εντάξει καλό είναι, αλλά δεν ξέρω…». Ε, τι δεν ξέρεις κουκλίτσα μου; Πέρασαν δυο χρόνια που το έχεις εκεί και κάθεται!

3. Έχετε κι εσείς «συλλεκτικά» ρουχαλάκια; Αυτά που τα βρίσκετε καμιά φορά και λέτε στα παιδιά σας: «Πώπω, αυτό το φορούσα όταν ήμουν στην ηλικία σου.» Ναι, και τι κάνει ακόμη στη ντουλάπα σου πουλάκι μου;

4. Κατηγορία εσώρουχα. Ανοίγω το συρτάρι και βρίσκω γύρω στις 15 τιράντες που δεν γνωρίζω καν από που βγήκαν. Επίσης κάποια πεπαλαιωμένα κομμάτια, που ανήκουν πιθανότατα στο… μουσείο εσωρούχων!

5. Πως εκνευρίζομαι όταν οι μπλούζες ή τα φορέματα πέφτουν από τις κρεμάστρες! Αλλά βέβαια. Αν χρησιμοποιείς τις κρεμάστρες του πάλε ποτέ νεογέννητού σου…Αλλαξέ τις τώρα. Η ομοιομορφία εξάλλου, μπορεί να προσθέσει πόντους στην αισθητική!

6. Πόσα ζευγάρια παπούτσια συνωστίζονται στην παπουτσοθήκη σας και παλεύουν επί χρόνια για μια θέση στην καρδιά και στα…πόδια σας; Βοηθήστε τα λοιπόν σήμερα να πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Που; Σε μια πανέμορφη σακουλίτσα για να οδεύσουν σε κάποιον που θα τα φορέσει!

7. Λοιπόν, περνάμε στα καλσόν. Μιλάμε βλέπω κάτι απίστευτα έργα τέχνης στο συρτάρι… Ευφάνταστες τρύπες, πόντους που έφυγαν, προσπάθειες διάσωσης της τελευταίας στιγμής με…μανό. OMG! Τι λες τώρα. Πόση σαβούρα κρατάμε τελικά;

8. Ορίστε! Φτάσαμε και στα αξεσουάρ. Μιλάμε για προϊστορικά, μοναδικά κομμάτια. Τα βλέπω και αναρωτιέμαι πως είχα διαλέξει αυτά τα μαντήλια, τις ζώνες και τα κολιέ με τις χάντρες-βράχους. Δηλαδή εύγε! Απλά παρασύρθηκα ή άλλαξα γούστο ή άλλαξε η μόδα ή όλα μαζί. Καιρός να φεύγουν σιγά σιγά.

Ωραιότατα. Ντουλάπες, συρτάρια, παπουτσοθήκες: check! Mια χαρά τα καταφέραμε. Λίγη οργάνωση και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε την τάξη σε όλο της το μεγαλείο. Έτσι, και θα διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας, και θα ντυνόμαστε πιο όμορφα! Η επιχείρηση σκούπα βοηθάει πολύ τελικά! Πιστέψτε με!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.